arkadaşlar battlefield bad company 2 nin cd key ini aldım gittigidiyor dan..oyunu ea downloader manager la çektim.digital deluxe versionu indirdim ama sadece normal bc2 key i oldugu için vietnam kısmını acamıorm vs.boyle olması lazımdı durum fakat ben o aşamaya gelemedim..dosyanın indigi yerde disk 1 adında klasör var içinde autorun vs..tıklıyorum autorun a install diyorum.dil seçme ekranı geliyor..english sectikten sonra en ufak birsey olmuyor..sorun nedir..ea den indirdim orjinal key le indirdim.ama kuramıyorum
BFBC2 sorun
Yönetici olarak çalıştırmayı dene bir de.
Evet Setup.exe olması lazım bendede vardı.
çözdüm arkadaslar dün giremedim kusura bakmayın cevap veremedim..şimdi ea downloader dan cektigim için setup vs yoktu bende aradım onuda bulamadım.C sürücüme kayıtlıydı oyunun yükleme yeri.yükledikten sonra 7 8 gb bosluk kalmıstı C de..bir yerde okudum bende bir eleman yeri olmasına ragmen C ye yükleyemedigini D ye attıgını vs yazmıs..bende ea manager dan tekrar indirdim bu sefer D sürücüsüne..sabah pc yi actıgımda ready to play tusu hazırdı :) cok sukur oynuyorum 2 gündür.fakat call of duty ne kolay oyunmuş ya..MW2 de hilesiz 2 3 kere nuke atmışlıgım vardır.battlefield da level kasmakta silah ve upgrade kasmakta aşırı zor.millet 30 40 larda magnum ammo falan var 7 mermi sokuyorum adama bana dönüp otur yerine çocuk der gibi 2 mermi sıkıyor herif direk yapışıyorum yere..o kadar oynadım daha yeni 3level oldum :D en çok engineer ı kullanıyorum.assaultta fena degil de engineer amcaların silahı daha iyi gibi ilk başlarda..özellikle bu squad deathmatch ler de sinir krizine girdigim oldu daha ilk günden..spawn olur olmaz 2 mermi de vuruyorlar falan.abuk sabuk seyler..kocaman harita var tabi herkes binalar köşelerde..ruh hastası yapıyor oyun valla..sniper la 2 kişiye toplam 6 mermi isabet ettirdim hicbiri ölmedi :D tabi bendeki ilk sniper da yine damage olarak hic fena degil..adam 1 mermide aldı beni tabi..M95 ve GOL isimli sniper lar baya kullanılıyor.