OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
152 mesaj
odevime yardım eder missiniz konum turkıyedeki vergi turlerı ve illere gore dağılımı
odevime yardım eder missiniz konum turkıyedeki vergi turlerı ve illere gore dağılımı
burda kimse bana yardım edemiyo mu
http://eogrenme.anadolu.edu.tr şu siteye misafir olarak gir türk vergi sistemi adlı kitabın pdf formatında indir ve kopyala yapıştır yap başka birşeye ihtiyacın kalmayacak
ya da sana en yakın halk kütüp hanesine git
trinityya da sana en yakın halk kütüp hanesineorda bi şey bulacagını sanmıyorum çünkü ödenen vergiler yıllara göre değişmekte güncel bi şey bulamaz.sadece vergi türlerini bulabilir.ama çok zor bi ödev değil abartacak kadar verilen cevaplarda zaten ödev için gerekli bilgiler verilmiş gerisi onları kağıda dökmek
e2008orda bi şey bulacagını sanmıyorum çünkü ödenen vergiler yıllara göre değişmekte güncel bi şey bulamaz.sadece vergi türlerini bulabilir.ama çok zor bi ödev değil abartacak kadar verilen cevaplarda zaten ödev için gerekli bilgiler verilmiş gerisi onları kağıda dökmekbide insanları kütüphaneye alıştırmak lazım hiç gitmemiş birinin en azından bi içeri girsin ben şahsen halk kütüphanesine üyeyim
türkiyede ki vergi türleri ne sitesini yazarmısınız