Bİ BAKIN ACİL YARDIM !
http://img9.imageshack.us/img9/4418/adszhg.png
setup yok bunlar var
işte zaten o autorun hata veriyo ayrıca bende dvd yok cd sini aldım 4 tane 4 part vardı bunları bilgisayara kopyaladım çıkarttım sonra deamontools la kuracaktım birin seçıp tıklatınca deamontools la orda dvd işareti çıkıyo ona basıyom hata vriyo autorun anlayamadım
heee şunu desene yaa :) Deamontools tan Oyunun CD lerini çıkarttığın Klasörü Mount etmen lazım , ( yani sanal bi DVD oluşuyor içinde de sanki MostWanted DVD si varmış gibi) normal oyunu çalıştıran dosyaya bas direk açması lazım,
Aslında bi şekilde bu oyunu kandırmak gibi şey, oyun orginal DVD sanıyor o mount ettiğin klasörü :)
yok çalışıyor başka ne yapabilirim oyunun 4 tane parçası var onların hepsini mount etmem gerek kurmadan çaışmazki
olmuyo :((((((((((((((((((
baştan anlatiim en iyisi
1. oyunun CD lerini hepsini bir MostWanted diye bi klasöre aç.
2. deamontools u kur.
3. CDleri kopyaladığın MostWanted klasörünü Deamontools tan mount et
4. bilgisayrımda DVD olarak görünmesi lazım onun içine gir oyunu kur.
5. yine mount ettiğin te görünen DVD içine gir ordaki speed.exe yi oyunu kurduğun klasöre kopyala
6. oyunu çalıştıran dosyaya bas çalışması lazım.
bu kadar bunları yap çalışmazsa veya bi hata verirse burdan yaz yardımcı olmaya çalışırım
ya cd ler vinrar onların hepsini bi klasöre çıkarttım da komple klasörümu munt edicem
o nasıl ocak deamontools klasörü görmüyoki içindeki dosyaları görüyo 4 tane il önce birincisibe basıyorum dvd yer çıkıyo içinde kurulum dosyasu yokyukarda görterdiğim gibi ne yapabilirim
ya lüfen yardımcı olun hiç kimse most vanted kurmadımı
trance kardeş baksana yaw butarafa unuttun burayı
Tekrar daha açık olarak sonkez anlatıyım.
ilk önce cd'deki deamon tools programını kurun.ondan sonra. cd'nin icinde need for speed most wanted dosyası var.o dosyanın üstüne gelip mouse ile sag klik yapıp dosyaları çıkart yazısına tıkladıktan sonra bi pencere acılıyo orda dosyaları nereye çıkartcagını gösteriyo istedigin bir yere çıkart sonra tamam'a bas.o dosyaları çıkartır.ondan sonra sırayla cd'leri istiyor sırayla cd'leri takın dosyaları çıkartma isi bittikten sonra o dosyaları nereye çıkarttıysan deamon tools yardımıyla setup'ını yapın simdi nasıl yapılacak diye sorucaksın ilk önce deamon toolsu kurduktan sonra sag kösede yıldırım isareti olan bir simge cıkacak o simgenin üstüne gelip sag klik yapıp sırasıyla virtual CD/DVD-ROM SONRA device 0:[F:] SONRA MOUNT İMAGE TIKLAYIP acılan pencerede nereye cıkattıysan dosyayı oraya gelip ilk cd nin dosyasını icinde bir nfsmw_cd1 mds yazan seyin üstüne gelip mouse ile bir kere bastıktan sonra ac'a tıklayarak bekleyin ondan sonra bilgisayarıma girip orda yeni bir cd_rom olacak f sürücüsü diye sonra o cd rom'un üstüne iki kere tıkla yada cd nin icine girip setup dosyasını calıstırıp setup'ını yapın.daha sonra cd keyini biliyosanız cd keyini yazarak setup'ını yapın setup bittikten sonra cd'nin icinde bir kurukafa olacak o kurukafayı masaüstünüze koplayın o kurukafa simgesini acın orda hide ile restore yazıyo hide basıp oyuna girin iste bu kadar.
bak burda da resimli anlatımı var bi incele http://www.resimliprogram.com/ne ... st-wanted-kurulumu/
TranceTekrar daha açık olarak sonkez anlatıyım.tamam da kardeş bu yukarıda anlattığın herşeyi ben zaten biliyorum ama install otamatik başlamıyo bende dvd ye çıkan işaretten kurmak istiyorum tıkladığım zamanilk önce cd'deki deamon tools programını kurun.ondan sonra. cd'nin icinde need for speed most wanted dosyası var.o dosyanın üstüne gelip mouse ile sag klik yapıp dosyaları çıkart yazısına tıkladıktan sonra bi pencere acılıyo orda dosyaları nereye çıkartcagını gösteriyo istedigin bir yere çıkart sonra tamam'a bas.o dosyaları çıkartır.ondan sonra sırayla cd'leri istiyor sırayla cd'leri takın dosyaları çıkartma isi bittikten sonra o dosyaları nereye çıkarttıysan deamon tools yardımıyla setup'ını yapın simdi nasıl yapılacak diye sorucaksın ilk önce deamon toolsu kurduktan sonra sag kösede yıldırım isareti olan bir simge cıkacak o simgenin üstüne gelip sag klik yapıp sırasıyla virtual CD/DVD-ROM SONRA device 0:[F:] SONRA MOUNT İMAGE TIKLAYIP acılan pencerede nereye cıkattıysan dosyayı oraya gelip ilk cd nin dosyasını icinde bir nfsmw_cd1 mds yazan seyin üstüne gelip mouse ile bir kere bastıktan sonra ac'a tıklayarak bekleyin ondan sonra bilgisayarıma girip orda yeni bir cd_rom olacak f sürücüsü diye sonra o cd rom'un üstüne iki kere tıkla yada cd nin icine girip setup dosyasını calıstırıp setup'ını yapın.daha sonra cd keyini biliyosanız cd keyini yazarak setup'ını yapın setup bittikten sonra cd'nin icinde bir kurukafa olacak o kurukafayı masaüstünüze koplayın o kurukafa simgesini acın orda hide ile restore yazıyo hide basıp oyuna girin iste bu kadar.
bu hatayı veriyo işte neden bu hatayı veriyo sebebi ne onu öğren mek istiyorum