C:\Boot\BCD Kilitli dosya. Test edilmedi. PCYE avg VİRÜS PROGRAMI YÜKLEDİM GÜVENLİ MODDAN ARAMA YAPTIM VE BUNGİBİ BİRÇOK HATA ALDIM NEYAPMALIYIM LÜTFEN YARDIM EDİPN SPYLARLA BAŞIM BELADA OKADAR PRGRAM YÜKLEDİM BANAMISIN DEMİO İLGİLENEN OLUR SAOLUN ŞİMDİDEN TŞKÜRLER
Bİ BAKSANIZ İYİ OLUR
ANLAMADIM ASLINDA BU İŞLERDEN PEK ANLAMIYORUM İYİ KÖTÜ BİKAÇ KISA BİLGİ YARDIM EDERSENİZ ÇOK MİNNETTAR OLURUM
Başlat/Yardım ve Destek/Sisten Geri yükleme' den hareketle PC.yi arıza olmadan önceki bir tarihe geri
götüreceksin. Bilmiyorsan incele sonra yap. Bu sitede bulabilirsin yada Google'dan araştır öğren.
Ama önce, Emsisoft veya Malwarebytes ile sistemini derin tarama yaptır.
C:BootBCD Kilitli dosya. Test edilmedi. PCYE avg VİRÜS PROGRAMI YÜKLEDİM GÜVENLİ MODDAN ARAMA YAPTIM VE BUNGİBİ BİRÇOK HATA ALDIM NEYAPMALIYIM LÜTFEN YARDIM EDİPN SPYLARLA BAŞIM BELADA OKADAR PRGRAM YÜKLEDİM BANAMISIN DEMİO İLGİLENEN OLUR SAOLUN ŞİMDİDEN TŞKÜÇok doğal bir sorun. Windows o dosyaları korur. Bu nedenle okunmasına dahi izin vermez.* Virüslere gelecek olursak öncelikle "Kaspersky Rescue Disk"i indir ve bir CD/DVD ye imaj yazma araçlarından birini kullanarak yaz. Sonra bilgisayarını bu disk ile başlatıp güncelleştirme yap ve taramaya başla. Varsa virüsleri sil.
* "Norton Power Eraser" adlı programı indir ve Yönetici olarak çalıştır. Settings kısmından "İnclude Rootkit Scan" adlı seçeneği seç. Tamam deyip "Scan for Risks" e tıkla. Bilgisayarın yeniden başlayıp taranacaktır.
* "Spybot Search&Destroy" u indir. Güncelle ve Aşılama(İmmunize) işlemini uygula. Sonra taramaya başla.
* Kesin çözüm istiyorsan tüm diskini biçimlendirerek format at. Format atarken internet kapalı olsun.
Yanlış anti virus kullanıyorsun Öncelikle Kaspersky 2012 yükle sonrada güvenli moddan tarama at sorunun çözülür,Ama diyorsan Kaspersky pc yi kasıyor Eset Smart Security v5 yükle güvenli moddan tarat sorun kalmasın.ama eset in v4 sürümünü kurarsan bazı virusleri temizleyemiyor.Bizzat ben şahit oldum.v5 kur hepsini temizlersin.
Arkadaşım C'de boot diye klasör olmaması lazım,boot diye ini dosyası olması lazım.Eger boot diye klasör varsa ya virus,spyware,adware gibi casuslar sonucu olmuştur.