e olum babam görür diyon işletim sistemi menüsünden
Bi el ativerseniz sorum var da!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Biliyorum... Tamamen şakaydı :)
Bu forumu aktif olarak takip ediyorsun ve biliyorsun ki Vista ve Windows 7'yi yanyana kullananlar var sorunlarıda yok(Bende kullandım birara). Teknik olarakta sorun olamaz zaten... Sonuçta problem olmayan bir durumda problem olurmu diye bile bile sormak bence biraz gereksiz. Yeni veya denenmemiş birşey değil ki bu. Üstelik dünya'yı da kurtarmayacaksın gemilerini yakmanada gerek yok... Risk nedir senin için ?
yedeklerini al çak formatı gisin müptelası olacaksın :D oem özelikleri elinizdeki vista dvd si produckeyi ve biosunuza kayıtlı olan slic tablasuna aitir, everesten işletim sistemine girin key i ordan kopyalaya bilirsin geri vista kuararsan lazım olur geri vistaya döneceğini hiç sanmıyorum ama: D
la vistada windows update sorunlu çıktı :D windows 7 kuruyorum tekrar
Sorun Çözülmüştür konu kilit! :)
İlk önce sayın "Haalil Mollaoğlu"na blogundaki "VMware artık Aero desteği veriyor" yazısı için çok teşekkür ederim. Sanal PC'ye kuracağım. Ve bunun dışında; Recep Baltaş, Mustafa@PC, OğuzxPc, matrax35 ve Tx3 arkadaşlarıma çok teşekkür ederim!
Saygılarımla...
Arkadaşlar bu sistemin dengesini bozar mı? Aktivasyon sorun yaratır mı? F:\> ve C:\> sürücüleri olarak 2 ölüme kuracağım Vista'nın aktivasyonu gider mi? OEM olduğu için PC ile uyumsuzluk sağlar mı? Kütükleri etkiler mi? PC'nin OEM özellikleri gider mi?-----------
1. Sistemle alakası yok.
2. Aktivasyon sorunu yaratmaz çünkü Microsoft kendi eliyle sunuyor.
3. Vistadan sonra çıktığı için farklı partitiona yüklesen daha vistaya zarar vermez ikinci işletim sistemini seçersin açılışta.
4. OEM Marka olmayan sistemlere denir. Toplama yapılan her parça oemdir. Mesela OEM ram gibi. Konuyla alakası yok sormuşsun cevap verdik. OEM ürüne zarar da vermez etkilemezde.
5. Kütükten kastın ne anlamadım ama TC Kimliğine zarar vermez.
6. 4. mesajla aynı cevap.
CHIP te bu kadar aktif birinin bunları sorması paha biçilemez... Gören hiç windows 7 yi takip etmemiş sanacak...
virtual box indirseydin keşke knka yaw
aero desteği veriyor tuğberk
aero desteği veriyor tuğ
Bu kadarıda pes. WMWare 7. sürüm beta olanı veriyor sadece sanallaştırmada virtualbox ve diğerleri vermiyor. Gördende durmadan virtualbox ile sanal deneme yapıyorsun sanacak. Arkadaşlar lütfen şurda düşünerek cevap yazalım bilginizin arkasında duralım !
basic desteği veriyor aero desteği yok!!!!!!!
ha bende pencereyi, zannediyorum (virtualboxun penceresi windowsun değil)
en son windows 7 kuran sen olmuşundur :D bende 64 biti indirdim kurdum :P windows7nin serisi var