Öncelikle bu konuyu okuyan herkese iyi günler diliyorum.
Aslında konunun yeri tam olarak burası mı bilmiyorum, değilse kusuruma bakmayın bu forumun yenisiyim.
Ben bir internet cafe sahibiyim. mekanım sıradan bir internet cafe değil gayet modern bilgisayarlarım normal bir internet cafelere göre biraz daha üstün ve 3,5 yıldır bu işi yapıyorum. Ve layığı ile yapmaya çalışıyorum. lafı fazla uzatarak başınızı şişirmek istemiyorum.
konuya gelince rakip cafe de bi sistem var tek server üzerinden client pc lerde oyun v.s oynatabiliyor program çalıştırabiliyorlar. bizler malum deepfreez adlı veya ona benzer programlar kullanıyoruz ve uygulamalarımıza sürekli patcler yani güncellemeler geliyor her defasında tüm pclerde tek te deepfreez açıp güncellemeleri yapıp tekrar kapamakdan gına geldi ve çoğu kezde unuttuğumuz günler müşteri güncellemeyi beklemyior ve kaçıyor. uzun bir süredirde sinek avlamaya başlayınca benimde bişiler yapmam gerek dedim.
siz saygı değer abilerimden isteğim şudur. böyle bir sistemi nasıl kurarım. tek bir server üzerinden oyunları nasıl oynatırım. yapan bir çok yer var ve ödeyemeyeceğim fiyatlar istiyorlar benimde onları verecek gücüm yok. bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
saygılarımla Bülent HULAGÜ