BİGİSAYARIMA TÜRKÇE DİLİ YÜKLEYE BİLIRMI

HPQ-User
28-01-2010, 07:25   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

hazin sormuş:
bigisayarımın dolaşım ve ayar dilı ingilisce rusça dır türkçe de yükleyebılırmıyım şididen te şekürler

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
R510 SAMSUNK LEPTOP

İnternet Tarayıcı: Opera/9.61 (Windows NT 6.0; U; MRA 5.5 (build 02842); tr) Presto/2.1.1

bybarut
28-01-2010, 08:06   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
938 mesaj

Başlat düğmesi , Denetim Masası, Saat, Dil ve Bölge ve ardından Bölge ve Dil Seçenekleri'ni tıklatarak Bölge ve Dil Seçenekleri'ni açın.
Klavyeler ve Diller sekmesini tıklatın.
Görüntüleme dili altında, listeden bir dil seçin ve Tamam'ı tıklatın.
Görüntüleme dilleri listesini göremiyorsanız, önce ek dil dosyalarını yüklemeniz gerekir. Daha fazla bilgi için bkz. Görüntüleme dili yükleme.
http://windows.microsoft.com/tr- ... he-display-language

Ozan Can
28-01-2010, 09:47   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
913 mesaj
Alıntı: bybarut  
Başlat düğmesi , Denetim Masası, Saat, Dil ve Bölge ve ardından Bölge ve Dil Seçenekleri'ni tıklatarak Bölge ve Dil Seçenekleri'ni açın.
Klavyeler ve Diller sekmesini tıklatın.
Görüntüleme dili altında, listeden bir dil seçin ve Tamam'ı tıklatın.
Görüntüleme dilleri listesini göremiyorsanız, önce ek dil dosyalarını yüklemeniz gerekir. Daha fazla bilgi için bkz. Görüntüleme dili yükleme.
http://windows.microsoft.com/tr- ... he-display-language
sanırm sadece ultimate sürümü içindi bu özellik

bybarut
28-01-2010, 10:28   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
938 mesaj

Bu yöntem sadece orjinal kopyalarda geçerli bildiğim....

nonpasaran
28-01-2010, 11:08   |  #5  
nonpasaran avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,216 mesaj

hayır maalesef çeviremezsinizburadan lisans numaranızı öğrenin daha sonra vistanızı vista dvd nizden tekrar kurmaya başlayın başlangıçta dil seçmenizi isteyecek eğer seçeneklerde türkçe varsa seçin ve kurun yoksa kurulumu iptal edin bu durumda türkçe bir vista dvd si bulup onunla format atın bir  internetten indirbileceğiniz gibi bir arkadaşınızın dvd sini de kullanabilirsiniz ama arkadaşınızın dvd sini kullanırsanız kurulum sırasında kendi lisans anahtarınızla kurunbu arad a hangi sürüme sahipseniz onu kurmalısınız home premium lisansı ile ultimate vista aktifleştiremezsiniz

mancukya
28-01-2010, 13:49   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj

Evet hem Vista hemde Seven update ile yada diger uyumsuz sürümlerde Vistalizator ile istedigin dile cevirirsin istersen 20 tane dil eklersin.
Bu forumda bu konu 50 tane baslikta mevcut windows update ile olmayan sürümler icin bu program ve resmi sitesinde dil paketleri var sorun olma sansi 100 de 0 gibi bir sey lütfen arkadaslar bilmiyorsak hatali bilgiler sunmayalim birazda forumda arastirma yapalim.

nonpasaran
28-01-2010, 15:09   |  #7  
nonpasaran avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
1,216 mesaj
Alıntı: mancukya  
Evet hem Vista hemde Seven update ile yada diger uyumsuz sürümlerde Vistalizator ile istedigin dile cevirirsin istersen 20 tane dil eklersin.
Bu forumda bu konu 50 tane baslikta mevcut windows update ile olmayan sürümler icin bu program ve resmi sitesinde dil paketleri var sorun olma sansi 100 de 0 gibi bir sey lütfen arkadaslar bilmiyorsak hatali bilgiler sunmayalim birazda forumda arastirma yapalim.
haklısın dostum bilmiyordum öğrendimBeğendim
bari linkini veriyim de katkım olsun
http://www.froggie.sk/