Evet arkadaşlar nedir bu Coca Cola reklamlarındaki bırlama :)
( Hiç bir yerden bakmadan kendi yorumunuzu yapın )
Evet arkadaşlar nedir bu Coca Cola reklamlarındaki bırlama :)
( Hiç bir yerden bakmadan kendi yorumunuzu yapın )
bildiğin bırlama :d hiç bişi bilmiyorum valla :D
OnnuuROnu içince tabi brrlarsın...evet aynen katılıyorum
İmza ma bak!
Hiç o "Her damlada şu kadar insanın kanı var" yok bilmem ne gibi şeyler bana pek inandırıcı gelmiyor. Gerçi Coca Cola*'dansa Pepsi daha güzel, ama sırf o laflar nedeniyle "Iyyy Coca Cola" demiyorum.
Bu arada "Bırrrrr" repliği "Soğuk içiniz" ile bağdaştırılmış sanırım. Hani sıcaklık düştükçe gazların, dolayısıyla da kolada bulunan karbon dioksitin çözünürlüğü artar ya, onun için.
editler: *'lı yerdeki Coca Cloa+ikinci paragraf+ikinci paragrafın sonundaki ""
Kola içmeyen biri olarak bir şey demiyorum( Sadece güzel dünlerde bira niyetine :D )
bence Ek$i sözlüğe bakın :D daha eğlenceli yanıtlar bulacaksınız:D
reklam işteya saçma buluyom aynı zamanda cüneyt arkınada yakıştıramadım o reklamı
Ben beğeniyorum. Alakasız, beklemeyeceğiniz insanların oynamasından dolayı ilginç zaten :)
Vodafone'un "gazozumu açar mısınız" da olduğu gibi :)
EDIT: Ha diğer konuya gelince, sadece Türk halkını diğer markalara yönlendirmek için yapılmış bir karalama-reklam ;)
waybereklam işteya saçma buluyom aynı zamanda cüneyt arkınada yakıştıramadım o reklamıkesinlikle katılıyorum.rezil ediyorlar kendilerini
kimse anlamayinca daha cok ilgi cekiyor galiba:D
Reklamı bende manasız buluyorum, zaten coca colanın reklamları 1-2 tanesi dışında hiçbir zaman güzel gelmemiştir bana. Bir de şu israile para gidiyor durumu da olup biteni saptırma ve palavra. Aynen şu coca cola yazısı ile ilgili olan ve ilk okuduğumda 'bu kadar da olur mu' dediğim geyik ötesi saçmalığını DANİSKASI durum gibi.
Helal olsun bırr reklamlarına tüm ünlüleri oynatıp hepsinide rezil etmeyi başardılar.. Tebrikler Bıırrr..
Bırrr bu forumda olduğu gibi reklam yapması için düşünülmüş olabilirmi?
para için insanların nasıl şebekleşip, yıllarca oluşturdukları karizmayı bi çırpıda yok edebileceklerinin en açık delili.
Ben konunun buralara geleceğini düşünmemiştim. Konuyu eğlenceli hale getirebilirdik