arkadaşlar vistada başlangıç programları nasıl ayarlanır antivürüs ses deneteyecim ekran katı denetim masası bilgsayarımın masa üstü sağ tarafında gürev çupuğnun üstünde bulunuyorlardı visata manager die bir programla kaldırdım yanlışlıkla nasıl onları oaraya geri getirebiliriz anti vürüsümü kontroledemiyom öbür programlar yine aynısı yardımlarınız için şimdiden teşekürler KISACASI BİLDİRİM ALANINDA GÜZÜKMELERİNİ İSTİYOM
BİLDİRİM ALANI
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,336 mesaj
"Quick Startup" programı ile de yapabilirsiniz.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
379 mesaj
CCleaner programını öneririm Araçlar/Başlangıçta sekmesiyle ayarlyabilirsin istediğin şekilde...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Görev çucuğunda sağ fare tuşunu tıklayın > Özellikler > Bildirim alanı. İstediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
Son Düzenleme: Süleyman. ~ 14 Haziran 2009 16:05
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
egeberkk02burda birincisi güç simgesini etkinleştiremiyom ikincide bildirim alanıda hiç bir program yok bom boş işte benim sorunumda bu zaten bildirim alnında hiç bişeyAynı programda sildiğiniz öğeleri geri getirme opsiyonu yok mu?
Yıllanmış Üye
16,587 mesaj
egeberkk02herhade tek care formatmı sistem geri yükleme kapalı yokmu bunun başkaOrada "Varsayılan Ayarlar" diye bir tuş var, onu bir deneyin bakalım. Hemen de formatlamayın, çözülür sanıyorum.