Bilgi Edinme TT

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Recep Baltaş
08-11-2005, 13:57   |  #1  
Recep Baltaş avatarı
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Dünyada herkes Worl Wide Web de dolaşırken bizede World Wide Wait* te beklemek düşebiliyor.
*Wait:Beklemek

Yeni çıkan bilgi edinme yasası dahilinde tük telekom a ADSL2 ve ADSL2+ ın ne durumda olduğunu ve kotlaraın ne olacağını sordum.

Yanıt verdiler sağolsunlar ve bende bu yanıtı sizlerle paylaşayım dedim.
Sizlerde bu kapsamda hakkınızı kullanın ve bilgi edinin.

"SAYIN RECEP BALTAŞ

ADSL2+, ADSL teknolojisinden farklı olarak ek frekans aralıkları kullanarak veri alış hızını 25 Mbps'ye kadar çıkaran ve ve mevcut durumda ADSL hizmeti verebilmesi mümkün olmayan, santrale uzak mesafelerdeki kullanıcılara yüksek hızlarda internet erişimi sağlayan bir teknolojidir. ADSL2+ ile ilgili çalışmalarımız halen devam etmektedir.

1 Kasım 2005 tarihi itibariyle,

256/64 kbps 3 GB limitli müşterilerimizin; tarifeleri ve kullanım miktarları aynı kalmak kaydıyla bağlantı hızları 512/128 kbps#8217;a yükseltilecektir.

256/64 kbps limitsiz müşterilerimiz; mevcut hızlarında hizmet almaya devam edebilecekleri gibi yürürlükteki tarifelerden birine geçiş yapabileceklerdir. Uygulamanın yürürlük tarihinden itibaren 256/64 kbps hızında limitli/limitsiz yeni müşteri kaydı yapılmayacaktır.

Mevcut 512/128 kbps 5 GB limitli müşterilerimizin tarifeleri ve kullanım miktarları aynı kalmak kaydıyla kullanım miktarları 6 GB#8217;a yükseltilecektir.

Saygılarımızla..."

Der Rote BaroN
09-11-2005, 01:24   |  #2  
Der Rote BaroN avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,531 mesaj

Bilgi Edinme'yi benim kadar kullanan yoktur. Kaldı ki aldığım yanıtların inandırıcılığı da pek yok. Tasarlanan geleceği sunuyorlar. Şu andan bahsetmiyorlar. Sadece TT ile ilgili değil, haliyle Bilgi Edinme'nin işlevine inancım kalmadı...