GTX260, ASUS P8P67-M REV 3,0 P67 (B3) Anakarta uyar mı ?
Ekran kartım GTX 260 SONIC 216SP 896M DDR3 448B arkadaşlar ve yukarıda yazdığım Anakarta uyar mı ?
Ekran Kartını eski kasam'dan çıkardım. Ben sadece yukarıda yazdığım Anakartın yanıp yanmadığını öğrenmek istiyorum. O yüzden bendeki yeni aldığım ekran kartını riske koymak istemedim. Malum anakart yanmışsa Ekran Kartınada zarar verir. Bu da uyar derseniz ki inşallah öyle olur Tek eksiğim termal macun alıp işlemciye sürüp ve işlemci soğutucumu takıp startlamak olacak.
HARD DISK, RAM, Güç Kaynağı, DVD Writer, falan filan çoğu kasamda mevcut sadece Ekran kartım ve İşlemci soğutucum kaldı.
Bilgisayarım daha önce su soğutmalıydı. Güc kaynağına su damlamıştı ve fişi her taktığımda evin sigortaları atıyordu. Bende su soğutmayı çıkardım artık tövbe su soğutmadan uzak durucam. Normal fanlı kasa yapmak icin Ram'ları ve Anakartı çıkardım, onları alıp başka kasaya transfer ettim. Öyle işte anakartımda yanmışmıdır acaba. Startladıktan sonra anlarız. Arkadaşlar lütfen yardımcı olun.
Daha once boyle bi konu acmistim. Tek eksigim islemci sogutucuydu oda bugun geldi.ekrana hic bi sekilde sinyal gelmjyor. Signal yok yazisida cikmiyor. Kasadaki fanlar calisio ekran karti islemci fani vs ama ekran acilmiyor. Daha once actigim konu yukardaki.