ben bilgisayarımı temizlemekisterken sanırım bozdum rem i çıkardım nemli bezle sildim içinin her yerini nemli boya fırçasıyla sildim sonra 2 gün sonra bilg. açıyım dedim ama dıt dıt diye ses gelip durdu sonra remi yeniden taktım ses kesildi ama şimdide hiç ses gelmiyo normalde ilk açıldığında tek bip sesi gellirdi ve bilgisayar monitörü görmüyor monitörün kablolarını takıp bilg. çalıştırıyorum monitörde hiç bişey yok sadece bilg. kendi çalışıyor.ama bütün fanlar cd sürücü çalışıyo acaba ne oldu ve nasıl düzeltilebilir yardımlarınızı bekliyorum
bilgisayar a ne yaptım
sadece ekran acılmıyorsa ramin bozulmus olabilir.baska bi ram dene
Allah allah elektronik malzeme ıslak bezle silinirmi bide RAm da Statik elektirik olmuştur ram ini bozumuştur.2.cisi malzemelerini kurutmadan taktıysan ekran kartında bozulmuş olabilir
Bırde hortumla su tutsaydın barı. Yahu elinizde internet imkanı var öğrenmeden sıstem temızlıyorsun hadı temızlemek ıstedın hıc elk. esya ıcıne nemlı bez veya ıslak bezle sılınırmı akıl var nızam var. RAM'lerin kesınlıkle gebermıştır. Eger dıger bılesenlerıde sildiysan boyle kurumadan çalıştırdıysan o sıstem ıcın cukur aç ve göm gitsin ruhuna el-fatiha..
Ekrana goruntu gelmeme sebebi ramlerin olabilir.Monitörün isigi yanip sonuyor olmalidir.Ramler bozuk olsa dahi Pc calisir slotlar dolu olarak algilar cunku Pc.Sen baska bir ramle dene acilacaktir.
aklınızda bulunsun ramler kuru fırça ile temizlenir ve bakır bölümleri ise yumuşak silgi yardımı ile bu tavsiye edilendir
ya sildikten sonra 2 gün bekledim hiç açmadım zaten ben bunu daha öncede yapmıştım hiç birşey olmamıştı ama bu sefer tutmadı galiba
hı bide ben bilgisayarı geçen mayısta almıştım daha 1 yıl bile olmadı bunu garanti değiştirir mi acaba
VArıp adamlara ben ram lari yıkadım sonra taktım çalıştırdım dersen değişmezler tabi
Pc akşam kapattım sabah düğmesine bastım görüntü gelmedi diyebilirsin.
Ramim bozulmuştur 2 gün beklesen bile elk. devresi ıslandıktan sonra çalışmaz ya da nemli ise çalışmaz.Yani çarşıya gidip 1 Gb ram alacaksın ki çok pahalı değil zaten
Tekn.Serv. keklersen yenısını verırler buyuk ıhtımal.