Merhaba bilgisayarı açma düğmesine tıklıyorum elektrik geliyor (görüntü yok) 4 sn sonra kapanıyor.
Güç Kaynağını değiştirdim
Bios Pilini çıkarttım taktım yine aynı sebep anakart mı?
Merhaba bilgisayarı açma düğmesine tıklıyorum elektrik geliyor (görüntü yok) 4 sn sonra kapanıyor.
Güç Kaynağını değiştirdim
Güç düğmesi hem kapama hem açma görevi gördüğü için düğmede bozulma yada temassızlık buna sebep olabilir. Benim de başıma geldi.
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
sök kayası sadece anakrt kalsın ve anakartta gelen güç kablosunu tak işlemci gücünüde takma. Öyle bir çalıştırma dğmesine bas bekle çalışırsa işlmeciyide tak öyle çalıştır öylede çalışırsa ram tak öylede çalışırsa ekran kartı tak. öylede çalışırsa hdd tak öylede çalışırsa cd-dvd sürücü tak öylede çalırsa sıkıntı yok demektir... :) şaka bir yana dene bu şekilde nerde hata aldığını yaz...
Merhaba bilgisayarı açma düğmesine tıklıyorum elektrik geliyor (görüntü yok) 4 sn sonra kapanıyor.Muhtemel nedenler:Güç Kaynağını değiştirdim
Kasanın içinde kısa devre var.
Güç kaynağın aşırı yükten yeni kalktığı için belli bir süre açılmayı istemeyebilir.
Sistem bileşenlerinden herhangi birinde sorun olabilir.
Anakart çatlamış olabilir.
Anakarta takılan bileşenlerden herhangi birisi temassızlık yapabilir.Bence direkt olarak güç kaynağı ve anakarttan şüphelen. Arkadaşların dediği yöntemleri kullanarak sorunlu parçayı bulabilirsin. Veya bilgisayarı ve kendini riske atmadan doğru güvendiğin bir bilgisayarcıya götür :)