bilgisayar açılınca klavye ve mouse çalışmıyor?

Kapalı Hesap (72089)
15-07-2008, 15:53   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
351 mesaj

arkadaşlar bilgisayarımı açtıktan sonra klavye ve mouse çalışmıyor. bilgisayarımı tamamen kapatıp, sonra açtıktan sonra ancak klavye ve mouse çalışıyor(pc'yi yeniden başlatıncada klavye ve mouse çalışmıyor.) bu sorun nasıl çözülür.
klavye ve mouse: microsoft wireless 4000+
yazılımları: intellipoint6.2, intellitype6.2

ayrıca pc'me tv kartı(avermedia hybird) taktıktan sonra pc 1.5dkda açılmaya başladı.(normalde 28snde açılıyordu)

ersinbakar
15-07-2008, 16:04   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,253 mesaj

arkadaşlar bilgisayarımı açtıktan sonra klavye ve mouse çalışmıyor. bilgisayarımı tamamen kapatıp, sonra açtıktan sonra ancak klavye ve mouse çalışıyorpeki bilgisayarını ne yapıyorsunda tamamen kapatıyorsun ? ki yeniden açılınca çalışsın sokette sorun olsa keyboard der biostan kurtarmaz seni ? daha detaylı bilgi versen daha iyi olur

Kapalı Hesap (72089)
15-07-2008, 17:05   |  #3  
OP Kapalı Hesap
351 mesaj

dün gece (uyumak için:))bilgisayarımı kapattım(başlat/bilgisayarı kapat). bilgisayarımı kapatmadan öncede hiçbişey yapmıyodum(chıp forumda dolaşıyordum).
sabahta bilgisayarımı açınca klavye ve mouse çalışmadı bende kasanın üzerindeki restart düğmesine bastım. yeniden başlayınca yine klavye ve mouse çalışmadı.sonra kasanın üzerindeki power düğmesine basarak. bilgisayarı kapattım.biraz bekledim.sonra power düğmesine tekrar bastım.en sonunda klavye ve mouse çalıştı.(ayrıntılı anlatabildim mi?)
fiziksel olarak bi sorun olduğunu sanmıyorum

Anakonda56
15-07-2008, 17:38   |  #4  
Taze Üye
13 mesaj

bendede her zaman olan sorun donanımdan mı kaynaklanıyor yoksa işletim sistemden mi anlayabilmiş değilim bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi acaba