bilgisayar açılış

murat atabek
31-05-2012, 21:32   |  #1  
murat atabek avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
37 mesaj

Arkadaşlar bilgisayarımın hızlı açılması için jolicloud gibi bi ismi olan program yükledim ama o program hata verdi bilgisayarı açmıyo. ben işletim sistemini kendim elimle seçiyorum bu 2. yüklediğim programı tamamen nasıl kaldırabilirim

Banned
31-05-2012, 22:31   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Sanırım açılışa çoklu boot gibi bir seçenek oluştu ve siz işletim sisteminizi seçiğ enterlediğinizde sistem açılıyor. Durum öyle ise bilgisayarm (sağ klik) özellikler- gelişmiş sistem ayaları- başlangıç seçeneğinden işletim sisteminizi seçip sçim ekranın bekleme süresini ya devre dışı bırakın yada sıfırlayın. Xp ise bbot ini dosyasını düzenle seçeneğinden diğerinin satırını silin, vita yada win 7 ise easybd yazılımı ile diğer seçeneği tamamen kaldırabilirsiniz.

murat atabek
01-06-2012, 20:39   |  #3  
murat atabek avatarı
OP Yeni Üye
37 mesaj
Alıntı: khramn  
Sanırım açılışa çoklu boot gibi bir seçenek oluştu ve siz işletim sisteminizi seçiğ enterlediğinizde sistem açılıyor. Durum öyle ise bilgisayarm (sağ klik) özellikler- gelişmiş sistem ayaları- başlangıç seçeneğinden işletim sisteminizi seçip sçim ekranın bekleme süresini ya devre dışı bırakın yada sıfırlayın. Xp ise bbot ini dosyasını düzenle seçeneğinden diğerinin satırını silin, vita yada win 7 ise easybd yazılımı ile diğer seçeneği tamamen kaldırabilirsiniz.
çok teşekkür ederim yaptım işe yaradı :)

ozgur0479
01-06-2012, 21:09   |  #4  
Taze Üye
17 mesaj

peki bilgisayar hızlı gerçekten açılıyormu

murat atabek
02-06-2012, 07:58   |  #5  
murat atabek avatarı
OP Yeni Üye
37 mesaj

yok maalesef sanırım 64 lük sistemler içindi bende 32bit var bende hata veriyo ama eğer sisteminize uyumluysa gerçekten hızlı açıyo