Arkadaşlar bilgisayarımın hızlı açılması için jolicloud gibi bi ismi olan program yükledim ama o program hata verdi bilgisayarı açmıyo. ben işletim sistemini kendim elimle seçiyorum bu 2. yüklediğim programı tamamen nasıl kaldırabilirim
bilgisayar açılış
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Sanırım açılışa çoklu boot gibi bir seçenek oluştu ve siz işletim sisteminizi seçiğ enterlediğinizde sistem açılıyor. Durum öyle ise bilgisayarm (sağ klik) özellikler- gelişmiş sistem ayaları- başlangıç seçeneğinden işletim sisteminizi seçip sçim ekranın bekleme süresini ya devre dışı bırakın yada sıfırlayın. Xp ise bbot ini dosyasını düzenle seçeneğinden diğerinin satırını silin, vita yada win 7 ise easybd yazılımı ile diğer seçeneği tamamen kaldırabilirsiniz.
Sanırım açılışa çoklu boot gibi bir seçenek oluştu ve siz işletim sisteminizi seçiğ enterlediğinizde sistem açılıyor. Durum öyle ise bilgisayarm (sağ klik) özellikler- gelişmiş sistem ayaları- başlangıç seçeneğinden işletim sisteminizi seçip sçim ekranın bekleme süresini ya devre dışı bırakın yada sıfırlayın. Xp ise bbot ini dosyasını düzenle seçeneğinden diğerinin satırını silin, vita yada win 7 ise easybd yazılımı ile diğer seçeneği tamamen kaldırabilirsiniz.çok teşekkür ederim yaptım işe yaradı :)
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
17 mesaj
peki bilgisayar hızlı gerçekten açılıyormu