arkadaşlar
bilgisayarım donanım özelliklerinden de anlayacağınız gibi eski ama benim işime yarıyor ve bu sıralar kendi kendine kapanmaya başlamıştı sistemin yedeğini alıp formatlayacaktım ama bu sefer ekran açılmıyor donamı söküp taktım herşeyi yaptım ama ekran algılanmıyor sonra ekran kartımın bozulmuş olabileceğini düşündüm ama fark ettim ki klavyede algılanmıyor fakat direkt olarak anakarta bağlı olan herşey çalışıyor nedeni ne olabilir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
bilgisayar açılıyor fakat ekran...
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,097 mesaj
valla dua etmekten başka bi şey gelmedi aklıma belki faydası olur :D
şaka bi tarafa klavyeyi görmeme sebebi usb den takılıysa ondandır eger usb den degıl normal taktıysan sistemde bi sorun var onu da teknik servisten başkasının yapacagını zannetmiyorum bide anakart ayarlarını sıfırlayıp öyle acmayı deneyebilrisin.
Yeni Üye
49 mesaj
SEN O BİLGİSAYARI NAAP BİLİYONMU AL KUCAĞINA BELEDİYENİN ÇÖPLÜĞÜNE KOY... O BİLGİSAYARDAN Bİ HAYIR GELMEZ
OP Taze Üye
6 mesaj
valla dua etmekten başka bi şey gelmedi aklıma belki faydası olur :D
şaka bi tarafa klavyeyi görmeme sebebi usb den takılıysa ondandır eger usb den degıl normal taktıysan sistemde bi sorun var onu da teknik servisten başkasının yapacagını zannetmiyorum bide anakart ayarlarını sıfırlayıp öyle acmayı deneyebilrisin.
anakart ayarlarını nasıl sıfırlayabilirim