Merhaba arkadaşlar. Forumda, sorunumla ilgili arama yaptım ama sağlıklı bir bilgiye ulaşamadım. Dün akşam dizüstü bilgisayarımı kapattım ve yattım. Sabah bilgisayarı açtım fakat masaüstü hiçbir şekilde gelmiyor. Vista Home Premium kullanıyorum ve Vista'nın açılıştaki hoşgeldiniz yazısı da gelmiyor. Düz siyah ekran ve mouse'nin imleci şeklinde kalıyor. Sağ tıklama ya da ctrl+alt+del de yapamıyorum. F8'den güvenli mod, bilinen son iyi yapılandırma ve önyükleme seçeneklerini falan da denedim ama yine aynı. Masaüstü hiçbir şekilde görünmüyor. Ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bilgisayar açılıyor fakat masaüstü gelmiyor
zuahhahahhah komik cok komik ya msconfig DD::DD acılmayan bilgisayara hemde guvenli modu dene ordada acılmassa en iyisi onarma yap... forumda bu konu daha oncede acılmıştı xp onarma die arat....
bilgisayarı açmak için ctrl+alt+delete yap görev yöneticisini başlat de işlemler bölümünde explorer.exe yi sonlandır daha sonra
dosya-yeni görev çalıştır de windows dizininde explorer exe yi bul ve seç kısa yollar gelecektir sonra
başlat-çalıştır-msconfig yaz
sistem yapılandırmasında başlatma seçeneğindeki bütün seçilen programların yanındaki onayı kaldır
İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar.
censez41 teşekkür ederim ama hiçbir şey yapamıyorum bilgisayarda. ctrl+alt+del de dahil. Ayrıca donup kaldığı yerde sağ tık falan da yapamıyorum.
helios_ptera malum açılmıyor masaüstü. Peki bu Combofix'i cd'den veya flash bellekten boot ederek kullanabilir miyiz acaba?
format dan başka çare yok gibi.....
Rocky_Balboa tertemiz windows se7en ı at dvd ye..yükle pc ne..süper bak şiddetle tavsiye ederim..
Biraz daha kullanalım da vista'yı ona da geçeriz elbet :)
Netice: Yedi hayret verici derecede hızlı
https://www.chip.com.tr/konu/Windows-7-performans-testi_10126.html
donanımlarımız hemen hemen aynıysa benim bilgisayarım senin bilgisayarına göre hayret verici derecede hızlı ona göre : )))
aynı sorun bendede oldu vista home premıum kullnıyom.açılınca siyah ekran oldu.hiçbir antivirüs programı korumuyor virüs win32 mi ne.bide ağrının köyünde görevliyim. yukarıda yazanları denedim ama olmadı sonra teknik servise gittim masaüstündeki herşeyi kaybedeceksin dedi.ölede oldu.deli oldum formattan başka care yok .nasıl bir trojan sa beni maff ettii...
Vista güvenlik duvarı uac ve defenderdir.
eğer virüs koruyucu kullanmak istemiyorsanız bunların güncelemesini arasıra yapın.
birde klasör seçeneklerine girip güvenlük sekmesini etkin yaparsanız anlamasanıda virüs girdiğinde sisitem geri yükleme yıkılmaz bozulma anında geri alırsınız.
dostum eğer. xp kullanıyor olsaydın.. erd commander cd si ile sistemini açıp 1 gün öncesine geri yükleyebilirdin. ancak vista için böyle bir cd mevcut mu bilmiyorum.