az önce bilgisayarımı açmayı denedim ancak ne görüntü var ne de bilgisayar açılırken gelen dıt sesi sesi var.bu daha öncede olmuştu ancak kapatıp tekrar açınca normal bi şekilde açılmıştı.ancak şimdi açılmıyor.şunuda söyleyeyim.belki önemlidir.kasanın kapağı açık ve pcnin durduğu oda biraz soğuktu.onunla bi ilgisi varmıdır?yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler
bilgisayar açılmıyor lütfen yardım edin
ben öyle olduğunu düşünmüyorum arkadaşım yani oda sıcaklığı bence aşırı derecede etkilemez bilgisayarının özelliklerini tam olarak yazabilirsen ben ve buradaki diğer CHİP üyeleri sana yardımcı olmaya çalışırız birde bilgisayarımnı alalı kaç sene oldu o da önemli
Eğer dıt sesi gelmiyorsa RAM saymıyor demektir. Ramleri sök tekrar tak.
bu soruyu sorduktan 2dk sonra psu'nun fişini çıkartıp yeniden taktım ve düzeldi.cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim...
bu soruyu sorduktan 2dk sonra psu'nun fişini çıkartıp yeniden taktım ve düzeldi.cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim...PSU mu temas etmiyormuş?ben HDD de sorun var yada işletim sistemi hasar görmüş olabilir diyecektim..
ayrıca kabloları kontrol edin..neyse, geçmiş olsun:)
Son Düzenleme: ADEM-KAYA ~ 30 Ekim 2009 19:48
Merhaba,
benim de benzer bir sorunum oldu ama çözülmedi. masaüstü bilgisayarımvar. 2005 yılında aldım. AMD işlemci var. Dün düxgün çalışıyordu. bugün açtığımda ekrana hicbir sey gelmedi. bi kac kere kapatip actim. bir keresinde acildi ama kapatip actigimde gene olmadi. ilk açtığımda klavye ışığı da yanardı. şimdi o da yanmıyor. bios ekran falan da cikmiyor. kartini cikarttim başka ekran kartı taktım yine olmadı. ram leri denedim gene olmadı. hard disk ve cd ışıkları yanıyor. yani oralara elektrik gidiyor.
yardımcı olabilecek misiniz?