bilgisayar ağları .. proje...

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
beautiful_member
01-10-2005, 17:29   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
37 mesaj

mrb arkadaşlar
ben bilgisayar ağlarıyla ilgili bir proje hazırlıycam.Ama henüz ne seçiceğime karar  veremedim.Konular: kablosuz ağlar,firewall  geliştirme ve peer to peer(eşlerarası ağ) şeklinde...yada sizin bilgisayar ağlarıyla ilgili kafanızda olan bişey varsa onada  açığım...genelde hep yazılım türünden projeler aldım.birazda  ağlara bakim diye, bu sefer bu tarafa  yöneldim..bana şöyle bi  proje yap  süper olur senin için diyecek birisi var mı....

bu arada  bu soruyu  doğru forma mı yazdım bunuda bilmiyrum ama burası bana uygun geldi..bi fikri olan bana acil dönerse sevinirim..herkese  kolay gelsin..şimdiden teşekkürler

atheke
03-10-2005, 12:15   |  #2  
Üye
98 mesaj

ya bana kalırsa mobil teknolojiler üzerine çalışmayı dene veyahut antivirus yazılımları ile ilgili bir şey olabilir mesela ..tabii bunlar benim fikrim yine de son söz sana kalmış..

cyclops
03-10-2005, 22:48   |  #3  
Yıllanmış Üye
174 mesaj

valla internette paylaşım programları  üzerinden korsan yazılımların yayılmasının engellenmesi üzerine bi proje yapma da başka nerede olursa yap.

Son Düzenleme: cyclops ~ 03 Ekim 2005 22:50
beautiful_member
05-10-2005, 18:24   |  #4  
OP Yeni Üye
37 mesaj

ikinizede  teşekkür  ederim ama biraz  geç geldi yanıtlar  ve ben projeyi seçtim bile:))) proje  konum VPN(virtual privat network)....