Gelen eleştiriler doğrultusunda kendi hatamı anlamış bulunuyor ve bu konuyu kaldırıyorum.
Bilgisayar Cahili Arkadaşıma Yaptığım Şaka :D
Nedense bunu okuyunca lamer'lar geldi aklıma.
Daha işletim sisteminin ne olduğunu bilmeyen birine ancak bu denebilir (onu da ben öğrettim). Ben hayatımın ilk bilgisayar açışında bilgisayarın XP olduğunu anladım çünkü başlangıçta yazıyordu.
iyide ne var ki bunda belki arkadaşın senin kadar usta değildir bu işte. bunda gülünecek hiç bir şey yok.illede çok süper pc bilecek die bişey yok ki.
PC cahili yaziyiym o zaman. Ne de olsa küçük bir şaka
Aramızda ben programcıyım diye bir laf geçtiğini hatırlamıyorum. Ben hiçbir zaman PC uzmanıyım demedim. Ne diyim bir ev kullanıcısıyım. Az ordan Flash, az ordan Photoshop, az ordan Linux falan filan. Neyse gel konuşalım güzel bir bilgi paylaşımı olur benim için.
Küçücük minicik bir şakaydı ya çok abartmayalım
O zaman karşındakileride hor görmeyeceksin...
Herkezin kendine göre iyi olduğu alan vardır.Sen ağ yönetiminde uzmansındır başkası proğramcılıkta başkası bilgisayar dışında bir alanda.Bu ülkede bilgisayarın b'sinden çakmayan milyonlarca insan var..
Bu ülkede evinde bilgisayar olmayan milyonlarca insan var..
Bu ülkede her gün evde ne pişirsem diye düşünen binlerce birey var..
Herkez senin benim kadar'da şanslı olmayabilir.
Evinde pc'si olmayanlar tutup internet kafede öğrenicek halleri yok ya..Sen bir Cnc makinasının nasıl çalıştığını bilebilirmisin ?
Bilemezsin neden cünkü senin evinde'de Cnc makinası yok..
Cnc Uzmanına veya Operatörüne görede sen cahilsin..Bunun dalgası olmaz arkadaşım...
Biraz olgun düşünsen sende neden olmayacağını anlarsın.
Arkadaşım Burada Seni alkışlıyorum Helal Olsun Zaten Arkadaşın Konusunu Yetkililere Yolladım Şikayet Ettim Hiç Kimse Birisinin Bilmediği Birşey İçin Onu Buralarda Hor Göremez ve Kesinlikle Dalga Geçemez Bu Arkadşımızı Kınıyorum Ve Sadece Bir ŞEy Diyorum CHİP-ONLiNE Dalga Geçme Yeri DEğil Veya Aşalama Yeri Değil Kesinlikle Türkiyenin En İyi PAYLAŞIM YERidir Bunu Unutmayalım Lütfen ...
O zaman karşındakileride hor görmeyeceksin...katılıyorumhem arkadaş ben bilgisayarı açtığımda başlata bakıp XP olduğunu anlıyorum demiş işte bu büyük bir bilgisayar bilgisi gerektirirXP den önceki windows sürümlerindede başlat yazıyor onları nasıl anlıyorsun
Herkezin kendine göre iyi olduğu alan vardır.Sen ağ yönetiminde uzmansındır başkası proğramcılıkta başkası bilgisayar dışında bir alanda.Bu ülkede bilgisayarın b'sinden çakmayan milyonlarca insan var..
Bu ülkede evinde bilgisayar olmayan milyonlarca insan var..
Bu ülkede her gün evde ne pişirsem diye düşünen binlerce birey var..
Herkez senin benim kadar'da şanslı olmayabilir.
Evinde pc'si olmayanlar tutup internet kafede öğrenicek halleri yok ya..Sen bir Cnc makinasının nasıl çalıştığını bilebilirmisin ?
Bilemezsin neden cünkü senin evinde'de Cnc makinası yok..
Cnc Uzmanına veya Operatörüne görede sen cahilsin..Bunun dalgası olmaz arkadaşım...
Biraz olgun düşünsen sende neden olmayacağını anlarsın.Son Düzenleme: Toxic ~ 30 Temmuz 2009 00:00
Hani hoşgeldiniz yazarken yanda XP yazıyo ya oradan.