bilgisayar cdrom u görmüyor (acil lütfen)

platinum
31-10-2007, 21:07   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj

selam arkadaşlar ben kısa süre önce virüs yedim ve pc yi açınca hal.dll dosyası bulunamadığından windows açılamıyordu bilgisayarcıya tekrar kurdurdum ilk kurulduğunda sorunsuz çalışıyordu ama ne olduğunu tam anlamadım ve bişey yaptığımı da düşünmüyorum şu an cdrom u görmüyor bilgisayar aygıt yöneticisinde ünlem işareti var cdrom yüklü değil gözüküyor + bende usb dvd writer de var onu da takıyorum usb den onu da görmüyor sizce ne olmuş olabilir sorunu nasıl çözebilirim cd bekleyen müşterilerim var yardımlarınız için teşekkürler

Borga-x
31-10-2007, 21:10   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Kablolarında bır sorun olabilir. Sıstem gerı yukleme yapabılırsın. Denemekte yarar var yanlız gerı yuklemeyı guvenlı kıpte yapmanı öneririm. Ve masaustundekı belgelerını ve C surucundekı bılgılerı baska bır HDD taşıyıp yedeklemenı öneririm.

platinum
31-10-2007, 21:15   |  #3  
OP Taze Üye
14 mesaj

kablolarında sorun olacağını sanmıyorum çünki kasayı acmadım bile peki her zaman usb den taktığımda gören usb dvd writer neden gözükmüyor sistem geri yükleme nedir bilmiyorum bu pc bi kafenin ana bilgisayarı iyice bozup zorda kalmak istemiyorum lg marka dvd yazıcı sürücülerini nerden bulabilirim lg sitesine bi bakayım en iyisi yinede alternatif çözümü olanların yardımlarını bekliyorum ilginize teşekkürler

Banned
01-11-2007, 08:48   |  #4  
Banlandı
265 mesaj

cd romun arkadasında smart girişlerini kontrol et belki o yüzden görmüyo olabilir... başarılar

man on the moon
01-11-2007, 15:13   |  #5  
man on the moon avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,151 mesaj

bios ayarlarını kontrol et. bende böyle bir sorun olmuştu