slm arkadaşlar benim pc çıldırdı. bilgisayarda takılırken masa üstündeki (bilgisayarım. ger dön. kutu, belgelerim ve yüklediğim iki prog. hariç) diğer word belgeleri , download ettiğim dosyalar, diğer programalar hatta başlat menüsündeki torrent prog.,başlangıç,donatılar vb. hepsi silindi.ne yapmalıyım sizce? sistem geri yükleme yapacam donatılar silindiğinden bu işlemi de yapamıyorum. teşekkürler
bilgisayar çıldırdı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
108 mesaj
Bilgisayarınıza muhtemelen bir virüsü misafir etmektesiniz. Yapmanız gereken şey harddiski köşedeki internet kafede temizletmek. Eğer sonuç yoksa F+O+R+M+A+T işinize yarayabilir
Yıllanmış Üye
1,389 mesaj
documents and settings ve program files i boşaltan bi wirus yemişsin silinen dosyaları geri getirmen zor...
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
O yüklediğiniz iki programdan kaynaklanan bir sorun olabilir mi? Yani o iki programın barındırdığı zararlılar bunu yapmış olabilir mi?
Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 02 Şubat 2009 20:34
OP Yeni Üye
41 mesaj
_cypher_documents and settings ve program files i boşaltan bi wirus yemişsin silinen dosyaları geri getirmen zor...galiba aynen böyle bir virüs bilgisayara dalmış teşekkürler arkadaşlar
Taze Üye
12 mesaj
merak ettim virüs programı olarak ne kullanıyosun ?