bilgisayar çok yavaş çalışıyo ve hemen takılıyo sürekli restart atmam gerekiyo.virüs taraması yapmaya çalıştım yarısında takıldı.güvenli kipte açıp yapmayı denedim ama ozaman da antivirüs programını çalıştırmıyo
denemediğim şey kalmadı ama hala aynı Yardım edin lütfen..
bilgisayar çok yavaş!
Kolay kardeş, basacaksın formatı, sorun kalmayacak. aksi halde bilemezsin virüsmü var sürücüden mi, donanımdanmı. En basit ve en garantili yöntem format atacaksın, s,istemini kuaracaksın bakarsın sorun devam ediyor demekki donanımdan deyip kasayı koltuğunun altına alıp sevrisin yolunu tutacaksın.
ama bilgisayarda önemli dosyalar var ve onları alamıyorum çünkü daha ben onlara ulaşamadan bilgisayar kilitleniyo
başka yolu yok mu??
Farklı bir antivirüs programıyla taramayı dene o zaman. Ayrıca bu sorun ne zamandan beri var? Sistem geri yüklemeyi kullanarak sisteminin düzgün çalıştığı bir güne geri dönmeyi dene. Ayrıca RegSeeker ile kayıt defteri temizliği yap.
asocanama bilgisayarda önemli dosyalar var ve onları alamıyorum çünkü daha ben onlara ulaşamadan bilgisayar kilitleniyoa.) Bilgisayarınız masaüsstü ise hardiski söküp başka bilgisayara ikincil disk olarak takıp istediğiniz tüm dosyalarınızı alabilirsiniz.
başka yolu yok mu??b.) Birsürü cdden çalışan yazılım, işletim sistemi var. Artık birini indirip yazdırıverin. Ubuntu çalışan cd ler bu konuda oldukça başarılıdır.
sistemi geri yüklemek işe yaradı sanırım.en azından açılır açılmaz takılmadı
teşekkürler şimdi yeni bi antivirüsle işimi sağlama alcam
"Advanced SystemCare" kullanırsan sisteminide korumuş olursun ücretsiz.
dananımım özellikleriniyazsana bi