Bilgisayar dilinde evlenme teklifi

Koray Kocaman
14-09-2007, 21:36   |  #1  
Koray Kocaman avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,876 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004

Bir arkdasim tarafindan bana gonderilmis bir maili sizlerlede paylasiyim .. Okurken gulmekten yerlere yattigim bir yaziydi..

Sevgili Asli....!!


Artik icimdeki sikistirilmis duygulari unzip etmenin zamani geldi.Seni ram'inin alamayacagi kadar cok seviyorum.

Sana karsi butun protectlerim disable durumda.Seni ilk gordugum anda formatlandim. Butun cache'lerim durdu, shadow ramlarla ayakta duruyorum. Bana oyle bir sistem transfer ettin ki, hic bir komut artik beni senden ayiramaz.

Senden baska hersey benim icin bad command or file name. Seninle coklu ortamlar da dahil, her ortamda mutlu olabilecegimi biliyorum. Senin megahertz'in beni de atesliyor. Bakislarin beni taa derinden scan ediyor.

Ben, seninle evlenmek istiyorum Asli. Seninle mutlu bir ag yapilandirmasi olusturmak istiyorum. TCP/IP netBEUI, IPX/SPX her turlu protokolde uyusuyoruz seninle, istedigin zaman ag yapilandirmamiza Microsoft aglari icin istemci ekleyebiliriz.

Evleninceye kadar da soz; sana hicbirsey insert etmeyecegim. Evlenmeden once DR NORTON'dan randevu aldim, ikimiz de usulen bir virus taramasindan gececegiz. Merak etme hic bilmedigim lisanssiz software'lerle iliskim olmadi.

Asli, seninle biz cok dvd'ler seyredecegiz. Sana evlilik yildonumunde 24 hizli rewritable dvd alacagim. Pembe slotlu kasamiz, icinde nurtopu gibi hard disklerimiz olacak. Tatillerimizde ikimiz de birer windows gezgini olacagiz. Daha sonra da ver elini internet.

Sana guzel gorunmek icin oyle cok calisacagim ki, uc hafta sonra karsina yirmibir inch plazma ekran gibi cikacagim. Ondan sonra istersen beni duvarina bile asabilirsin. Aksamlari dizlerinin uzerinde bir laptop gibi yatacagim. Asla uyku moduna gecmeyecegim Asli. Biz seninle isiklari kapatip kucaklarimizda klavye sabahlara kadar chat edecegiz.

Ancak ilk yillarda senden biraz tasarruflu olmani isteyecegim, onun icin screen saver, standbye modu vs. anlarsin ya acik dikkatli olmani isteyecegim. Salonumuzun bas kosesine babamin eski 8 MHz 10 megabaytlik 8088 bilgisayarini koyacagim, malum sark koseleri bana hep cok sicak gelmistir, yanina da 5,25 lik disketler. O bicim nostalji olacak. Hatta yilbasi aksamlari tetris falan oynayabiliriz.

Kendimizi hep gelistirecegiz, zaman hangi ram'i gerektiriyorsa uygulayacagiz. Birbirimizden fikir download'unu bir gurur meselesi yapmayacagiz. Aramizda ayri gayri olmayacak, bu agin server'i benim demiyecegiz hicbir zaman. Herkes birbirinin sorfune saygi duyacak. hadi gel, onumuzde paylasima acilmis bir hayat var.

Ben geleneklere sadik kalmak istiyorum seker Aslicigim. TV kartini kiz tarafi alirmis. Seni, ceyiz sandigindaki emek emek doldurdugun cd-rom'larla bekliyorum. Ben de sana amazon.com dan bes tasli bir yuzuk siparisi verdim bile.

Nikahimizda da real player calacak... Home page'indekilere de cok selam, her baytini opuyorum, CPU'm daima seninle.

Not:CPU'umdaki bu atesi hic bir fan sonduremez. Eger connection istegime reply etmessen partitionumu silip boot uma virus bulastiracagim.

SiMDi BU MAiLi KAPATABiLiRiZ. Are you sure (Yes/No/All)?

Borga-x
14-09-2007, 21:40   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006

ehuehuehe gayet eğlenceli bir yazı paylaşım süper

Sefa Adak
15-09-2007, 10:44   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,824 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2007

KahkahaKahkahaKahkaha..Süper yazıBeğendim.Saol Koray Abi..Kahkaha

cell-o
15-09-2007, 15:12   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
843 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2006

süper valla.

TuncaBozkurt
15-09-2007, 16:40   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,805 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2006

Bana da saçma sapan mailler yerine bu tür mailler gönderen bir arkadaşım olsaydı keşke. Sağol Koray abi.Kahkaha

Dark Spirit Of The Silent
16-09-2007, 10:31   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
604 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2007

ehuhehuehe:):):)bnu nerden bldn