bilgisayarım açıldığı zaman bayaa gürültülü çalışıyor. uzun bir süre sonra normale dönüyor.bu fandan mı kaynaklanıyor acaba ve çözümü nedir
bilgisayar fazla ses yapmaya başladı...
fanı çıkarıp arasındaki tozları temizlemeni tavsite ederim
ilk açılışta işlemci fanı maksimumda çalışır daha sonra düşen fan hızı kullandığınız uygulamaya bağlı olarak tekrar artabilir. Bios'taki fan ayarlarında bununla ilgili seçenekler var.
bios ayarlarına nası giriliyo
bi yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar bu işlemcinin üzerindeki fan bende de inanılmaz bi gürültü yapıp sonra normale dönüyor. temizlikle alakası çok yok. otuz kere temizledim yine aynı, denge sorunu var anladığım kadarıyla. vidalarla oynadım yine de çözüm olmadı. ve ben bu fanı değiştirmek istiyorum. hangi marka nasılbi fan önerirsiniz?
Paraya gore sana 450$ bile fan oneririm ama beni doversin diye kasanın normal fani ise gidip bence bildigimiz normal fiyatları 5 milyon ile 14 nilyon arasında degisen siyah standart fanlardan alman.Bunun haricinde coolermaster ve Zalman fanlar var bu konuda kendilerini asmis olarak.Özellikle Zalman Bakır fanları islemciler icin tavsiye ederim.
İNTEL ANAKARTLARINDA BİOS A ERİŞİM NASIL SAĞLANIYOR BİLEN VARSA YAZABİLİRMİ POWER STATE AFTER AC LOSS İLE İLGİLİ BİR SORUNUM VARDA