4 yıldır kullandığım masaüstü bilgisayarım bugün güç düğmesine bastığımda hiç tepki vermedi. Ne açılıyor ne ses çıkarıyor, hiç bişey yok bilgisayarda. Bu sorun hangi parçalardan kaynaklanır; güç kaynağı, anakart ve ya hangi parçayı değiştirmem gerektiğini nerden anlarım. Bilgisayarcıya götürsem sorun olsada olmasada bi parçayı kesin değiştirip para alırlar. O yüzden önce ben bi bakayım.
Bilgisayar Hiç Açılmıyor
4 yıldır kullandığım masaüstü bilgisayarım bugün güç düğmesine bastığımda hiç tepki vermedi. Ne açılıyor ne ses çıkarıyor, hiç bişey yok bilgisayarda. Bu sorun hangi parçalardan kaynaklanır; güç kaynağı, anakart ve ya hangi parçayı değiştirmem gerektiğini nerden anlarım. Bilgisayarcıya götürsem sorun olsada olmasada bi parçayı kesin değiştirip para alırlar. O yüzden önce ben bi bakayım.Sistem özellikleri nedir ?
Sistemin Nie Merak Ettin :D Psu Ve Anakart Yanmıştır Bence Boşuna Açılmamazlık Yapmaz Pc Ciye Götür.
bi keresinde bana da olmuştu :D bilgisayarcıya götürcem diye sökmüştüm sonra bilgisayarcıda direk açıldı yani bence power kablosunu çek sonra açma tuşuna 5 sn bas, varsa power supply nin üzerinden açma - kapatma düğmesi onu aç kapat, sonra çalıştır bi bakalım kardeş
Senin Kdr Olmasada İdare Ediyoruz.
İlgilendiğiniz için teşekkürler arkadaşlar sorun güç kaynağına giden elektrik kablosundan kaynaklanıyomuş. Başka kablo taktık çalıştı. Koskoca kablonun bozulmasına da hayret ettim. Bu arada sistem özelliklerini soran arkadaş için:
Anakart: Asus P5LD2-X/1333
İşlemci: Intel Pentium D E2160
Ram: 3gb ddr2 667mhz
Ekran Kartı: Gigabayte Ati HD 4650
PSU: 300 watt
İlgilendiğiniz için teşekkürler arkadaşlar sorun güç kaynağına giden elektrik kablosundan kaynaklanıyomuş. Başka kablo taktık çalıştı. Koskoca kablonun bozulmasına da hayret ettim. Bu arada sistem özelliklerini soran arkadaş için:Geçmiş olsunAnakart: Asus P5LD2-X/1333
İşlemci: Intel Pentium D E2160
Ram: 3gb ddr2 667mhz
Ekran Kartı: Gigabayte Ati HD 4650
PSU: 300