bnım bılgısayarımda oyunlar ı acıyorum ozellıkle de arabalı oyunlarda yapıyor bu sorunu mesala gta sanandreas da 5 dk oynuyorum bırden hızlanıyor aynı sorunu undergrand serılerındede yapıyor lutfen yardım edın arkadaslar
bılgısayar hızlanıyor
yavaşlamasını mı ısterdın :D gelelım meseleye vista mı kullanıyorsun xp mı win 7 mı donanımıda yazmamışsın ılk akla virus gelıyor ama degışık sebeblerde olabılır tabı sistemın ozellıklerını tam olarak yazsana bı, daha ıyı yardımcı olabılırz.
ekran kartı güncellemesi yap
benmde king of road oyununda bu hata oluyordu..araclar hızlı qidiordu normalin cok ustunde..daha sonra oyunu silip tekrar yükledim we ekran kartını quncellestirdkten sonra sorn cozulmustu benm icin..
NOT:vista home premium kullanıordm o zman..
wındows xp kullanıyorum AMD athlon(tm) 64X2 duel core processor 4400+ 2.3 ghz işlemcı 2 gb ram 512 7600 ekran kartı arkadaslar pc mın ozellık lerı
bu arada bn kac kere pc ye format attım formatt la alakası yok bn den kaynaklanan bısı de yok tamırcıde attı cunku yıne ole yapıyo
eğer elindeki amd işlemci ise bu işlemcilerde hızlılık sorunu var amd nini sitesinden girip bu sorun için yama var o yamayı indirip kurarsan sorun ortadan kalkıyor aynı sorun amcaoğlunda vardı..bole bir yorum war baska bir sayfada..sennkide sanrm bu sebepten..