bilgisayar ilk açıldığında kilitleniyor. winamp : icm32.dll nero: kernel32.dll explorer msn herşey hata veriyor. ben hatayı düzeltiyorum ama tam değil. her açılışta aynı problemi yaşıyorum Acilen yarıma ihtiyacım var.
bilgisayar ilk açıldığında kilitleniyor
Güvenli modda açtıktan sonra aynı hata ile karşılaşıyormusun
güvenli modda açıp msconfig den başlangıç programlarını kapat.
you have to delete programs where under the windows folder and its name is prefect
if you delete inside of prefect you problem will solve
başlık ingilizce olunca çözümüde ingilizce olur :D
biliyorum onu prefect zaten bomboş yeni format attığım içn hiç bi programı kullanamıyorum hepsi hata veriyo şu mesajı zor yazıyorum kapanıyo çünkğü zürekli. güvenli modda nasıl başlatabilirim acil cvp
sistemi yeniden başlat ve siyah ekrandayken devamlı olarak F8 tuşşuna basıp çek sonrasında gelen menüde güvenli mod seçeneğini seçerek güvenli moda girebilirsin
sorunun donanımsalda olabilir ramlerin nasıl bişey.ram hatasına benziyor raminin büyük ihtimallen %10 luk kısmından sonrasında bozuk sektörler oluşmuş aynı sorunu bende yaşadım sorunun ne olduğunu ortaya vista memory kontrol yazılımı çıkardı içindeki %10 'a gelip error var dedikten sonra %65'e kadar bozuk sonrası temiz diyordu.memory test yazılımı kullan.diğer bir çözüm sisteminde dlller bozulmuş olabilir belkide bir virüs sebep oluyor ama yüksek ağırlık bence donanımsal.
teest programını bulamadım bidiğin bir link varsa yazarmısın teşekkrüler
malesef bendede yok bulamadım ama tek çözüm bir şekilde vista olan sisteme takıp denemen yada vista dvdsi edinip onlan test etmen ama şuan için windows vista lie edition üzerine bir çalışma yapmaktayım başarabilirsem bu özelliğinide ekleyip yayına sunacağım.tahminimce kodları hazırladım ek özellikleri eklemem 2 günümü alacak.o yüzden pek yardımcı olamıyorum şuanda.bu arada vistanın orjinal kurulumu falan sanmayım 500mb asla sığmaz vede cddende çalışmaz vista ona göre bu yaptığım şey bir cd boyutlarında.