Arkadaşlar biraz saçma gelebilir ama bilgisayarın fanı acayip ses çıkarıyor .S
eskiden böyle sesi çıkmazdı sonra bi formata götürdük Win7 ultimate yüklemişler eskiden de win7 vardı ama ultimate değildi içini açıp fanına baktım tozlumu diye ama toz yok yinede bi kere sildim kuru bezle bayada bi üfürdüm ama hiç bişey çıkmadı .S Bunun bi çözümü varmı ya 4gb ram var ama oyun oynarken oyundan çok pc'nin sesi gelio .S
Bilgisayar'ın fanı Çok ses çıkarıyor
DOSTUM FNLAR 10TL KALİTELİ BİR FN ALMAK İSTERSEN :) 8CM LİK AL BİRTANE TAK SES OLMAZ.
sen önce sistem özelliklerini yaz ve daha sonra speccy yi google dan aratıp indir yükle ve sıcaklık değerlerine bak windows puanlamayı çalıştır sıcaklıklara bak en fazla kaç olacak ondan sonra buraya yaz sana tavsiyemi söylerim sonra sorunun çözülmesi için bunlar gerekli
Saolun arkadaşlar iki yoluda deneyeceğim fan değiştirmek hiç aklıma gelmedi ya ama 8Cm'lik pc'ye uyar mı ?
Operating System
MS Windows 7 Ultimate 64-bit
CPU
Intel Core i3 350M @ 2.27GHz
67 °C
Arrandale 32nm Teknoloji
RAM
4,00 GB İkili-Kanal DDR3 @ 532MHz (7-7-7-20)
Motherboard
Sony Corporation VAIO (N/A)
66 °C
Graphics
Genel PnP Monitör (1366x768@59Hz)
Intel(R) HD Graphics
Hard Drives
488GB SAMSUNG SAMSUNG HM500JI (SATA)
28 °C
Optical Drives
Optiarc DVD RW AD-7585H
DTSOFT Virtual CdRom Device
Audio
Realtek High Definition Audio
Programdan çıkan değerler bunlar ayrıca .S
Operating Systembi sn sendeki pc bi kere laptop ancak garantisi devam ediyorsa tavsiyem bakım yaptırmandır içindeki toz ları temizleyip termal macunları yenilerler laptop çok ısınıyorsa laptop soğutucusu alman gerekliMS Windows 7 Ultimate 64-bit
CPUIntel Core i3 350M @ 2.27GHz
67 °CArrandale 32nm Teknoloji
RAM4,00 GB İkili-Kanal DDR3 @ 532MHz (7-7-7-20)
MotherboardSony Corporation VAIO (N/A)
66 °C
GraphicsGenel PnP Monitör (1366x768@59Hz)
Intel(R) HD Graphics
Hard Drives488GB SAMSUNG SAMSUNG HM500JI (SATA)
28 °C
Optical DrivesOptiarc DVD RW AD-7585H
DTSOFT Virtual CdRom Device
AudioRealtek High Definition Audio
Programdan çıkan değerler bunlar ayrıca .