tmm inceliyorum babasevko :D
bilgisayar kasamı yeniliyorum
İŞLEMCİ : AMD 260 (3,200 X2 GHz ) ÇİFT ÇEKİRDEK
MONİTÖR : 20'' W.screen LED FUJITSU SIEMENS
EKRAN KA. : 2GB GT430 128 BİT DDR3 DVI HDMI nVidia
( BÜTÜN OYUNLARI SORUNSUZ OYNARSINIZ )
ANAKART : BİOSTAR/N68 ASRock DDR3 VGA+LAN+SES+SATA
RAM : 4 GB DDR3 1333MHz RAM ( soğutuculu )
HARD DİSK : 500 GB SEAGATE/W.digital 3.5" 7200 RPM 16MB SATA III
DWD RW : SAMSUNG 22X DWD RW
KLAV+MOU : FONKSİYONEL KLAVYE+MOUSE SET
NETWORK : 10/100/1000 Ethernet port LAN
KASA : QUAKE 2011A SİYAH ATX KASA ( önde 2 usb, mic+ses çıkışı )
GARANTİ : 2 YIL GARANTİ aldıgınız an başlar belgeler kaşelenip doldurulur
bune ya tamamen kazıklamaca :) vatan bilgisayardan 980 tl ye bunun 10 katı toplanır %25 indirimle
bilgisayar hakkında hiçbir şey bilmeyenleri kazıklamak için bu sistem benim 600tl ye topladığım sistem daha iyi
babasevko sivasta oturuyorum ben tekir inceledim fazlada kazık görmedim ya bizim dizdiğimiz kasa ile arasında ne fark varkı adam kasa kapağı motitör falanda dahil 980lira yazmış bi psukaç w onu göremedim ekran kartı ram fena değil bi anakartın markasını pek duymadım o
yukardakilerin kötü özelliklerini sayıyorum çift çekirdek dört çekirdek toplanılabilirdi 2gb diye giriş seviyesi bir ekran kartını koyarak kandırıyorlar milleti ondan sonra anakartı ileride donanımları upgareyt güncellemeye uygun değil ram 1333mhz bu kadar kötü yanları, birtek iyi yanı monitör veriyor olması
güç kaynağı ya 300w tır yada 350 w tır daha yüksek koymazlar çünkü belki dahada düşüktür
ekran kartı onboard 2gb yazdığına bakma ramden yiyiyor o kasada bi boka yaramaz güç kaynağı +ekran kartı alman gerekecek oyun oynamak için
haftana sonu gelsin dizeriz vatan bilgisayardan
o zman ne yapıyoruz vatana geri gönüyoruz :D en iyiisi tekirin dediği gibi alıp kullanmak :D tekir pc aldıktan sonra biyere kaybolma daha onların montajı war az bucuk ne nereye biliyorum ama iki kasa varbende birini kasa kapağı kullandımda onun içini söküp kullanmadığıma takacagım yeni aldıklarımıda ona :D bu sırada baya yardıma ihtiyac olacak başını şişirecegim ona göre babasevkoda burda olursa oda yardımcı olur :D
tmm sen yeterki bekle resimli ve videolu anlatımlarla montaj konusunda yardımcı olurum sana