ARKDAŞLAR SİZCE HANGİ KASA TASARIM VE KULLANIM OLARAK DAHA İYİ...
TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM BEN ASUS UN TA-U2 KASASI DİYORUM SİZ HANGİ KASALARI TAVSİYE EDERSİNİZ BEKLİYORUM.....GÖRÜŞLERİNİZİ
bilgisayar kasası hakkında görüşleriniz..
ATX ASUS TA-D51 Mid-Tower
ARKADAŞIM TAVSİYEN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM SANA ÇOK SAOL MUTLAKA VERDİĞİN MODELİ ARAŞTIRACAĞIM....
Yanlis hatirlamiyorsam corsair`in muhtesem bir kasasi vardi. Özellikle kablo saklama sistemini cok begenmistim. Güc kaynagi kasanin altinda bulunuyor. Ordan tüm kablolari kasanin görünmeyen arka kismina atiyorsunuz ve cesitli yerlerde bulunan deliklere ihtiyaciniz olan kablolari uzatiyorsunuz. Sonuc olarak kasaya bakan biri kesinlikle kablo görmüyor. Bu tür seyleride göz önünde bulundurun...
ben olsam bu kasayı alır , odamın ortasına koyardım :)
kullandığım kasa kardeş çok sessiz birde güç kaynağı ön tarafta olduğu için büyük anakartlar çok rahat takılıyor ve kablo karışıklığı kesinlikle olmuyor herşey net olarak görülüyor. 400w ama harici güç kaynağıyla mükemmel oluyor everest 603la lcd ekranlı. Öndeki 3 düğmeden kasa içi sıcaklığı istediğin seviyeye ayarlarsın arkadaki fan o sıcaklığa gelince otomatik çalışır işlemci kanalıda gayet iyi çalışıyor.
kullandığım kasa kardeş çok sessiz birde güç kaynağı ön tarafta olduğu için büyük anakartlar çok rahat takılıyor ve kablo karışıklığı kesinlikle olmuyor herşey net olarak görülüyor. 400w ama harici güç kaynağıyla mükemmel oluyor everest 603la lcd ekranlı. Öndeki 3 düğmeden kasa içi sıcaklığı istediğin seviyeye ayarlarsın arkadaki fan o sıcaklığa gelince otomatik çalışır işlemci kanalıda gayet iyi çalışıyor.Sanki biraz kücük ve güc kaynagida ileriye dönük bir yatirim degil.