Bilgisayarım anlamadığım bir sebepten dolayı kenidini sürekli yeniden başlaıyor. Virüs taramasını lisanslı Kaspersky'e yaptırdım bir sorun bulamadı. İnternetteki bu sorun hakkındaki her çözümü denedim onlar da çare etmedi. Bu yeniden başlatma Windows kendini kapatıyor sonra yine çalışmaya başlıyor şeklinde. Yani internet sayfaları geri yüklensin mi şeklinde cevaptan anlıyorum onu da. Bir de çok enteresandır hiç yeniden başlattığı bir ana denk gelmedim. Hep ne zaman ben bilgisayar başında değilsem bunu yapıyor ve internet sayfaları sorusunda zorla kapandığını anlıyorum. Bir diğer enteresan olay da nasıl anlatacağımı bilemesem de deniycem şimdi. Hani alt-tab yapar başka bir programa geçiş yaparız ya, çoğu zaman (yani bunu hiç yapmadığı zaman da oluyor) windows internet sayfasına ya da dosya gezgininde kendi başına alt-tab yapıyor. Başka bir program karşıma gelmiyor ama ona yazı yazmamı birkaç saniye o programda değilmişimcesine engelliyor sonra tekrar alt-tab yapıp o sayfada durmamı sağlıyor. Biliyorum biraz karışık ve saçma oldu ama gerçekten anlatmaya kelime bulamıyorum. Bunu da yazı yazamamakla değil de daha çok şöyle anlayabiliyorum; mesela internet tarayıcısının tepedeki bar kısmı bende siyah ama o programda iş yapmıyorken bar gri rengine dönüyor. İnternet sayfası açıkken de barın renk değiştirmesinden bu sorunu daha net anlayabiliyorum.
Anlaşılır olamadıysam tekrar kusura bakmayın. Yardımlarınızı bekliyorum