Üniversite için tercih yapacak bir genç olarak bilgisayar mühendisi olan kişilerin nerelerde, hangi ortamlarda, nasıl çalıştıklarını merak ediyorum. Teşekkürler.
Bilgisayar mühendisi olanlar...
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
220 mesaj
Son Düzenleme: teknofur ~ 10 Temmuz 2011 22:30
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
244 mesaj
türkiyede yeni çıkan mühendisler genelde asgari ücretle karın tokluna çalışıyo kardeş.
bankalarda bılgı işlemi olabılır turkcell gbı sırketlerle etrafımda gorduklerım tahmın 3000 4000 tl gelırın olur bu tarz yerlerde tutunursan ha harıka yabancı dılım olcak bu ısınde asıgıyım dıyosan alır yurursun amerıkaya dogru artık bırak bılgısayarı gel ktü orman endustri muhendıslıgıne yanıma:)100 puanda artrırsın tahmınen havan olur
OP Yıllanmış Üye
220 mesaj
bankalarda bılgı işlemi olabılır turkcell gbı sırketlerle etrafımda gorduklerım tahmın 3000 4000 tl gelırın olur bu tarz yerlerde tutunursan ha harıka yabancı dılım olcak bu ısınde asıgıyım dıyosan alır yurursun amerıkaya dogru artık bırak bılgısayarı gel ktü orman endustri muhendıslıgıne yanıma:)100 puanda artrırsın tahmınen havansevdim bu yorumu :)
OP Yıllanmış Üye
220 mesaj
Sakın yanlış anlama azimin kırılsın diye paylaşmadım. Bilgin olsun:Bi de o yönü var biliyorum. Bilgisayar seçmezsem mekatronik ya da elektronik haberleşme seçeceğim. 2 yıl sonra nerede olurum çok merak ediyorum. Bu aralar biraz araştırsam iyi olur.http://www.yaztasarla.com/teknolojiden/yazilimciyiz.html