Sizce hangisi?
Bilgisayar mühendisliği vs Tıp
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
31 mesaj
Herkes artık amele gibi bilgisayara gidiyor,bence tıp okumanı tercih ederim
Herkes artık amele gibi bilgisayara gidiyor,bence tıp okumanı tercihTabikesin. Bu sene bilgisayarın puanı ne kadar düştü tıpın ne kadar arttıbak bakalım, ve tıpın kontenjanı çok fazla arttı. Bİrşeyden haberinizyok, yorum yapmış olmak için yapıyorsunuz. Çevremde ben "Napcanbilgisayar mühendisi olup işsiz mi kalcan" diyip durdular ama bensalllamadım. Hayatımdan gayet mutluyum, şu an Java öğreniyorum seneyeC++, ve sonrası özel konular.
İstersen incele buradan negördüğümüzü, http://catalog.bilkent.edu.tr/current/dep/d11.html acabahangisi daha ilginç, tıp ta geec gündüz durmadan çalışmak mı yoksa yenibirşeyler üretmek mi? Tıp'a sözüm yok, kutsal bir meslektir, hayat kurtarır. Ama sen karşılaştırırkenbana ve arkadaşlarıma amele gibi gidiyorlar dersen bozuşuruz.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,494 mesaj
Hangisini seviyorsan o mesleği yapmalısın.
Meslek lisesinde okuyorum ben ve sınıfın yarısı bir daha liseye başlasaydım kesinlikle bilgisayar bölümüne gitmezdim diyor ve sadece birkaç kişi üniversitede bilgisayar bölümüne deva edeceğini söylüyor. Sınıftada 5-6 kişi başarılı. Bölümünü sevmeyen insan başarılı olamaz tabi.
Demek istediğimi anladın mı?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,494 mesaj