Bilgisayar normal modda açılmıyor acil yardım

Kayze
28-07-2012, 00:21   |  #1  
Kayze avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
16 mesaj

Öncelikle Hayırlı Ramazanlar 

Körolası Bir proglam yükler iken elektrik aksaklıgı oldu sistemde sorun çıktı bilgisayar Normal modda açılıyor Lütfen bekleyin... Yazıyor ekran kararıyor ve gene geliyor bu islem saatler sürüyor Bu arada Casplock ısıgıda ekran ile yanıp sönüyor Biraz karışık oldu :( Video'da Var Umarım yardımı dokunan olur suan sistem Güvenli Modda :(

Sistem Geri Yükleme İşe Yaramaz Çünkü Önceki Zamanlar yok:(

sistem:Windows7

2 gb Ram

Ati x800 Ekran kartı Vs 

Video KaldırılmışVideo Kaldırılmış
Son Düzenleme: Kayze ~ 28 Temmuz 2012 00:38
silenceandsilence
28-07-2012, 01:20   |  #2  
Yıllanmış Üye
275 mesaj

Bilgisayarına ccleaner ve revouninstaller kur. Elektrik sorunu ile bozulan programı revo uninstaller ile bütün dosyaları dahil olmak üzere sil. İlk önce ccleaner sonra revo uninstaller ile gereksiz doyaları sil. Bunları yaparken her iki programın da 24/48 saatten eski dosyaları silme diye bir seçeneği var. Varsayılan olarak gelir. Önce ayarlardan bunları kapatıp sonra gereksiz dosyaları sil. Sildikten sonra ccleaaner'in kayıt temizleyicisi ile kayıt defterini temizle. Revo uninstaller ile bozulan program kendini başlangıçta başlatıyorsa otomatik başaltma yöneticisinden bunu da sil. CCleaner'ın da aynı özelliği var da dikkatli olunmazsa sistem dosyaları silinebiliyor. Sonra bazı programlar çalışmayabiliyor. Hepsini yaptıktan sonra yeniden başlat. Sorunun çözüleceğini düşünüyorum.

silenceandsilence bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
Kayze
28-07-2012, 14:01   |  #3  
Kayze avatarı
OP Taze Üye
16 mesaj

Ne yazıkki çözüm Olmadı Bunları Denemiştim Tekrar denedim İşe yaramadı Ben Mountain Lion Pack Yüklüyordum yarıda elektrik gitti geldi Sonra Güvenli Modda Kaldırdım Ama sorun Çözülmedi Sistem geri Yükleme Noktaları Yok Ama hemen bilgi. eski zamana çevirmem lazım daha detaylı bilgi lazım :(

mahmutdemir
28-07-2012, 18:28   |  #4  
mahmutdemir avatarı
Yıllanmış Üye
497 mesaj

DVD Yİ tak başlangıç onarmayı dene

Kayze
28-07-2012, 19:45   |  #5  
Kayze avatarı
OP Taze Üye
16 mesaj

Dvd Derken? Biraz daha detaylı yazarsanız sevinirim

Elimde bir dvd var Format cd'si gibi ama degil Bir Proglam ile sistemi geri yükleyemezmiyiz?

mustafa2116
31-07-2012, 23:44   |  #6  
mustafa2116 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 64
3,012 mesaj

sisteminiz hasar görmüş pek sorun yamamamış başlangıç değişim hatası almışsınız sistem onarması işinize yarayabilir yada uğraşmak istemezseniz yeni format atın.

LvvNt
01-08-2012, 13:48   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 22
387 mesaj

Çoğu olayda olduğu gibi sistem boot dosyaları hasar görmüş olabilir diyorum çünkü kurulum sırasında önce kopyalanırlar ve disk üzerine yazım sırasındada önce silinirler(bunu windows'un diskte birincil olma isteği gibi düşünebiliriz)

Windows sisteminizi kurduğunuz cd'yi takın ve başlangıç onarmayı deneyin(bazen işe yarayabiliyor) zaten windows onarımı cd boot edilirken denetler yani başlangıç onarma işin üstünden kesinlikle gelecekse bilgisayarı onarmak için tıkladığınızda karşınıza bir bildirim çıkar