sistemim asus m4a78 pro anakart üzerine amd phenomII x4 925 işlemci atı hd 4770 ekran kartı 4 gb hı level ddr2 ram
terfi yapılacak parçalar:
ekran kartı(bütçe 600 liraya kadar)
kasa(200 liraya kadar)
ram( 2 gb hı level alıcam 6 gb olacak)
işlemci fan(100 liraya kadar)
sistemin diğer elmanlarını değiştirmiycem sırf oyun oynamak için parçalar önerin acil yardımlarınızı bekliyorum..........
bilgisayar parça terfisi yardım
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
36 mesaj
Yıllanmış Üye
725 mesaj
yüksek bir gökdelenin tepesinde bir restorant varmış 2 adam oturuyormuş 1 de garson varmış adamlardan biri diğerine şöyle demiş bu gökdelende inanılmaz bir hava akımı var tepesinden atlıyorsun yere çakılmada tam 10cu katta o hava akımı seni pencereden içeri çekiyor diğer adam buna inanmamış ve adam atlamış düşerken tam 10cu katın penceresinden içeriye girmiş yukarı çıkmış gördünüzmü demiş diğer adamda demek istemiş ve atlamış yere çakılıp ölmüş garson konuşmuş;süpermen bazen çok eşoleşeklik yapıyosun.
Yıllanmış Üye
2,907 mesaj
sistemim asus m4a78 pro anakart üzerine amd phenomII x4 925 işlemci atı hd 4770 ekran kartı 4 gb hı level ddr2 ram
terfi yapılacak parçalar:
ekran kartı(bütçe 600 liraya kadar)
kasa(200 liraya kadar)
ram( 2 gb hı level alıcam 6 gb olacak)
işlemci fan(100 liraya kadar)
sistemin diğer elmanlarını değiştirmiycem sırf oyun oynamak için parçalar önerin acil yardımlarınızı bekliyorum..........
Şu kadar param var şunları şunları alacam desen daha iyi olmazmı?
ona bu kadar şuna şu kadar vericem dersen şaçma sapan birşey çıkacak ortaya..
ayrıca 6gb ram yapamazsın ya 4 yap yada 8gb.
ve sistemi full detay yazında daha iyi yardımcı olalım
kasanız nedir ? nasıl kart önericez sana bilmiyoruz kasanı ?
Ve ram'ler kaç mhz ? 667? 800? 1066?
cpu fanınafa okadar vermeye gerek yok 50 liralık işini görür işlemcini 3.70 yaparsın.