bir hafta on gün olacak sınavı kazandım fakat mail adresime sertifikam gelmedi.
önemsiz posta klasörüne de ulaşan bir belge mevcut değil.
düzenlenmesi mi zaman alıyor ?
bilgisayar sertifikası
chip onlinenin kursundanmı ?
Öncelikle kursu tamamladığınız için tebrikler ve CHIP Online Bilgisayar Kursu'na katılımınız için teşekkürler.
Sınavımızda başarılı olanların sertifikalar bizim tarafımızdan onaylandıktan sonra gönderilmektedir. Bunun süresi 1 ila 5 iş günü içerisinde olabilir . Ama muhakkak sertifikanız e-postanıza gönderilmiştir.
Bu süre zarfında eğer sertifikanız e-posta adresinize gelmemesinin bir iki nedeni olabilir...
1. Sınavınızın geçerliliği henüz tarafımızdan onaylanmamış olabilir.
Sertifikanızın hazırlanıp, size gönderilmesi 1 ila 5 iş gününü bulabilir.
2. E-posta kutunuzda yeterli yerin olmaması
Sertifika yaklaşık 2 megabyte'lık bir PDF dosya eklentisi ile gelmektedir. Eğer e-posta kutunuzda boş yer yoksa, lütfen sınavı bitirdikten sonra temizleyiniz.
3. E-postanızın gönderilen sertifikayı "Junk" (Önemsiz Posta) olarak algılaması.
Hotmail, Mynet gibi ücretsiz e-posta sağlayan servisler bazen gönderilen e-postaları "Önemsiz" veya "SPAM" olarak nitelendirip, Junk Mail, SPAM veya "Önemsiz Posta" adlı klasörlere atabilirler. Lütfen mailinizi kontrol ederken, bu klasörü de kontrol etmeyi unutmayın.
Ayrıca e-posta ayarlarınızda, bu tür maillerin hiç bu klasöre atılmadan silinmesini de belirtmiş olabilirsiniz. Lütfen bu konuda dikkatli olun. Eğer bu e-postanın silinmediğine eminseniz, Profilim kısmından lütfen "başka bir e-posta servisinden" aldığınız e-posta ile (yani Hotmail adresinize gelmediyse, Gmail'den yeni bir hesap açarak) bilgilerinizi değiştirin ve size gönderilen e-posta'ya gidip tekrar kişi bilgilerinizi aktifleştirin. Böylelikle e-postanızı değiştirmiş olacaksınız. Daha sonra lütfen bu formu kullanarak bana yeni e-posta adresinizi, sınava giriş tarihinizle birlikte gönderin. En kısa zamanda size tekrar sertifikanızı "yeni" e-posta adresinize göndereceğim.
o konuyu okumuştum,tüm şartları karşıladım ancak gelen sertifika halen yok.
arkadaşlar bende aynı durumdayım yaklaşık bir haftadır sertifikam elime ulaşmadı
sertifika için nasıl başvurabilirim
bilgisayar sertifikası almak istiyorum siteden sertifika mı verecekler bize ve bu sertifikadan nasıl yararlanabilirm konuyla ilgilenenlere teşekkür ederim