arkadaşlar hoperlörden sinyal sesine benzer bir ses sürekli olarak çıkıyor.hoperlörün bozuk olduğunu düşünerek yeni bir tane aldım ancak sonuç değişmedi.sonra belki sorun kameranın mikrofonunda falandır diye düşündüm ve arkadaştan aldığım kamerayı taktım yine aynı ses ditttttttttttttttttttt diye sürekli çıkıyor.valla kafayı yiyecem ne yaptıysam sorunu çözemedim.ses ayarlarını didikledim her türlü denedim olmuyor olmuyor.lütfen bilgisi olan varsa bana yardım etsin şimdi diyorum harici bir ses kartı alsam ama korkyorum sorun ondanda değilse birsürü masraf olacak.şu anki ses kartı realtek ac 97
bilgisayar sinyal sesine benzer sesler çıkarıyor.
Realtek yönetim konsalundan microfon ayarlarına girin, ortam seslerini ve akustik ekoyu iptal edin(devre dışı bırakın).
ya nasıl yapcaz onu açıklasan biraz
khramnRealtek yönetim konsalundan microfon ayarlarına girin, ortam seslerini ve akustik ekoyu iptal edin(devre dışı bırakın).kardeş ses kartı yönetim konsoluna gir ses devam ederken ordaki bazı şeyleri devre dışı bırak öyle sorununun çözülceğine inanıyorum
ya dediklerini yaptım hiçbir değişiklik yok hala aynı sorun devam ediyor bunun başka ne gibi bir nedenii olabilir formattı attırsam acaba
Kanka o ses bendede var daha dogrusu realtek ac 97 hepsinde gördüm o sesi nedense bende çözemedim o sesin nasıl çıktıgını ama bi kapata bilsem
Ya acaba harici bir ses kartı alıp tksam bu sorun çözülür mü ki bilgisi olan varmı arkadaşlar kafayı yiyecem msn yi kullanamıyorum ditttttttttt sesinden görüntülü aramada bbirşey anlaşılmıyor.Kanka o ses bendede var daha dogrusu realtek ac 97 hepsinde gördüm o sesi nedense bende çözemedim o sesin nasıl çıktıgını ama bi kapata
kardeş format attınmı hiç birşey kalmaz bi çeşit virüs yapıyor bunu herhalde
bende de aynı sorun vardı bir süre sonra düzeldi ancak benimki ses kartından dolayı yapıyordu ses kartını değiştirsen düzelebilir
arkadşlar ben teknik serviste çalışıyorum bilgisayarınız toplama ise ses kartının garantisi varsa garantiye gönderin garantiden geçgelri ama eğer hemen ses gelmesini istiyorsanız harici bir ses kartı takın leptopsa usb ses kartları vardır tavsiye ederrim