slm arkadaslar.ben 1 gb ddr2 677 mhz kıngsston ram kullanıyodum(diğer slotta 256 mb cok değisik bellek vardı beraber bir sorun yoktu)
gittim tamamen aynı özelliklere sahip bir ram daha aldım oda kıngton herseyleri aynı.fakat oyun acacağım zaman reset atıyo masaüstüne dönüyo.ne yapacağımı sasırdım slotlara tek tek taktım gene aynı bilen biri varsa allah rızası icin yardım etsin.
bilgisayar sürekli reset atıyor.yardımmmm
valla usta aklıma bişi gelmedi yoksa yardımcı olurum..
bence ramler tek tek takarak sistemini çalıştır belki yeni aldığı bellekler eskileriyle uyumlu olmayabilir bazen bellekler bu tür sorunlar verebiliyor
bilgisayarcıların çok sık yaptığı hata sen ii bak ikisinin mhzleri bir olmaya bilir örn 533 ve 667 yi takarsan sürekli resetler pc ben yeni aldım ram abi dediki mutlaka emin olmalısın yoksa sürekli resetler makina yanlış bişi olursa dedi
düşük bi ihtimalde olsa PSU yetmiyo olabili
psu yetmio olabilir. kaç watt ne marka? gerçek güçte psu olmayabilir.
o zaman aldığın ramde bi sorun var büyük ihtimal bence. en iyisi aldığın yere götür. zaten garantilidir ücretsiz bişiler yaparlar.
dostum fardon ama kasmasan su aleti malum yanar amine bu sonuçta....
ya dostum bi reset te sen at senden olsun ... sorun devam ediyo mu???
çark rsi çark resi????
GÖSTERİŞE KARNIM TOK AMA BEN BU İŞLERDE USTEYIM GALİBA BAKSANA İNSANLARAA SAÇMALARKEN BİLE YARDIMIM DOKUNUYO. SOTUN AKIYOMU AKLIYOMU???
zuhahahah
inNteAcoMEya dostum bi reset te sen at senden olsun ... sorun devam ediyo mu???bu ahmagı kim aldı foruma
çark rsi çark resi????
GÖSTERİŞE KARNIM TOK AMA BEN BU İŞLERDE USTEYIM GALİBA BAKSANA İNSANLARAA SAÇMALARKEN BİLE YARDIMIM DOKUNUYO. SOTUN AKIYOMU AKLIYOMU???