Bilgisayar Sürekli Yeniden Başlatıyor ? (Yardım)

rugged
10-11-2012, 03:03   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Arkadaşlar, görev yöneticisini açtığımda sürekli  wrsth.exe sfdgh.exe yytgb.exe gibi karışık isimlerde değişik değişik virüsler oluyordu bende bu virüsleri 5-10dk da bir virüs aktif oldukça görevi sonlandır yapıyordum.Sonra HideTools(bir nevi görev yöneticisi) programını açtım ordan da aktif olan virüsleri kapatıyordum,sonra yanlışlıkla virüse değilde winlogon.exe ye tıklayıp sonlandır dedim,görevi sonlandırır sonlandırmaz PC kapandı,artık açılmıyor.Her seferinde power düğmesine bastığımda açılıyor açılıyor en son 1 saniye boyunca Verifying DMI Pool Data yazısına kadar geliyor,hoop reset atıyor. Hep aynı yerde reset atıyor.Büyük ihtimal sistemi çökerttim.Xp cd sini takıyorum cd yi boot edip onarım yapıcam,press any key cd boot filan yazıyor ya en altta,basıyorum herhangi bir tuşa,basar basmaz bidaha reset atıyor.Onarım menüsüde gelmiyor,format menüsüde gelmiyor,usb den boot etmeyi denedim yok yine aynı.Varmı arkadaşlar bi çözümünü bilen,yardımcı olacak birileri ?  
Not: Pc açtıktan sonra F8'deki güvenli mod,komut desteğiyle güvenli mod,hata ayıklama modu  vb.hiçbir işlev çalışmıyor.Hangisini seçersem seçeyim pc gene sürekli reset atıyor.

Sistem Bilgilerim
Son Düzenleme: rugged ~ 10 Kasım 2012 03:11
excel_mustafa
10-11-2012, 18:35   |  #2  
excel_mustafa avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 553
4,480 mesaj

galiba hdd yi çökertmissin.pardus 2011 veya win 7 cd si ile biçimlendirmeyi dene.