Arkadaşlar evde internetden indirme makinasi olarak kullanmak için çok düşük bir sistem toplamak istiyorum.Evet sadece internetten dosya indirmek için kullanacagım bir bilgisayar toplamak istiyorum. Bende dvd rom var ethernet kartıda var ayrıyeten 256 mbda ram var bana Dvd rom, Ethernet Kartı,ve ram hariç çok düşük bir sistem önerebilirmsnz ayrıyeten klavye mause ve mönütörde var ! :) :) :) Birbiriyle uyumlu ucuz sadece internetten dosya indirmek için toplayabilecegim bir bilgisayar önerebilirsiniz arkadaşlar ? :) :) :)
Bilgisayar Toplama(Düşük) !
150 200 Tl istediğin bir bilgisayar toplanır rahatça
1.....
INTEL Celeron Dual Core E3300 2.5GHz 800FSB 1MB Cache İşlemci >> 88TL
GIGABYTE G31M-ES2L Intel® G31 DDR2 800MHz 1333FSB VGA Anakart >> 76TL
KINGSTON 1GB DDR2 667 MHz PC2 5300 RAM >> 40TL
SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200RPM HARDDISK >> 70TL
40-45TL bi kasa olsa 350TL felan çıkıyor.
bunlar en düşük bi sistem . dahada düşük olmasın download makinasıda olsa ölü pc işine yaramaz. bence 2.el bi tane daha iyi özelliklerde pc alabilirsin 200-300 arası ..
2.....
AMD Sempron 140 AM3 2.7GHz 1MB Cache 45nm İşlemci >> 61TL
GIGABYTE M68M-S2P GeForce 7025 / nForce 630a DDR2 800MHz VGA Anakart >> 79TL
KINGSTON 1GB DDR2 667 MHz PC2 5300 RAM >> 40TL
SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200RPM HARDDISK >> 70TL
40-45 kasa . 300TL
Sadece download içinse kelepir bi bilgisayar alın. Daha uygun fiyata halledersiniz :)
Çok saolun arkadaşlar önerliler için allah razı olsun ... :) :) :)
Eee indirdiklerini nasıl açıcan pcne nasıl göndericen flash diskle yada msnden mi :)
Burda da satanlar var. Pentium 4 olarak satıyorlar biri istemişti senin konunun linkini verdim özelden atmıştır belki noldu bilmiyorum
a.ozcan ve atilla abi sizden allah razı olsun yardımlarınız için çok tşk ederim .... (: (: (:
Önemli değil ne demek :)
N'oldu hallettin mi ?
Bende 1 tane pc war oyle 175 liraya satıyorum istiyorsan ö.m. at konusalım.
40-45 liraya kasamı alınır adam indirme yapacağım diyor belki makinayı 2-3gün açık bekletecek ?
onun içindeki power o kadar aralıksız çalışamaz
Aha konuyu verdiğim arkadaş geldi.
Hadi satışın kaynaşın
atilla ne zaman değiştiriyosun sen sistemi ??
ben 3sene sonra falan değiştiriçem o zaman alırız birlikte hı ?:D
yada sen şimdiden biriktirmeye başla paraları :D
Laptop alıyorum bu yılbaşı kısmetse.
öğğğ hiç sevmem o aleti :D
O da sana kurban oluyor zaten
yaklaşık 4bin TL kadar bütçe ayırıcam ozaman :D
x 12 falan :D
madem sadece download yapıcaksın bence şöyle bir netbook al http://www.vatanbilgisayar.com/a ... ils.aspx?I_ID=46926 hem elektrikten bir hayli tararruf edersin ( 5-10 kat ) ( sabahlara kadar açık kalacağı düşünüldüğünde... ) hemde diğer zamanlarda yanında taşıyıp istediğin gibi kullanırsın ;)
İyi hoş diyorsunda bi netbook ne kadar süre açık kalmaya dayanabilir ? Sonuçta mobil bi ürün sayılır.
Dayanmaz mı ? ben notebook kullanıyorum 2 yıldır günde 12 saat bazen geceleri de açık kalıyor ve hala sapasağlam. Aman nazar değmesin :)
yaww arkadaşlar sorunu çözdüm bizim akraba bitane pII makina vardı :D :D :D 256 mb ram windows xp kurulu makinada :D :D :D ama bi sorun var pcyı kurdm evde power dügmesine basıom dik yok pcde :D :D :D acaba sorun ne ?? :D :D :D