bence hdd yi en az 1tb al zaten 3-4 ay önce pc topladığımda pek fark yoktu fiyat olarak. 1-2 haftadır vatanın sitesinde ssd hariç sabit disk görünmüyor o yüzden bakamıyorum ama şunları göz önünde bulundur;
Eğer oyun oynamayı düşünüyorsan ekran kartın iyi olmalı ve pc'nin soğutması iyi olmalı ayrıca şunu da söylemeliyim ki toplama pc'ler stabil ve verimli olmuyor bunu kesinlikle tecrübe ettim!:)
Casper bi pc aldım indirimde diye intel e6500 işlemci foxconnun ucuz bi anakartı 320gb samsung harddisk 1gb fansız soğutmalı 512 ayrılmış bellekli ekran kartı falan var yani sistem yerlerde sürünüyo diyodum bunu ofis programlarını falan kullanmak için almıştık basit bi pc ye ihtiyacımız vardı ve indirimde olunca aldık ama pc o kadar süper ki crysis 2'yi tık demeden çalştırıyo cod7 hot pursuit hepsinde tık demeden çalışıyo.O yüzden şunu aklından çıkarma firmaların ürettiği bilgisayarlar defalarca test ediliyor saatlerce çalıştırılıyor her şey düşünülüyor yani 1000 tane pc üretceksin bi hatada hepsi sorunlu o yüzden çok uyumlu olmasına dikkat ediyorlar öyle de oluyor;)-Dell şuan en iyisi sonra hp falan geliyor ama hem kaliteli hem ucuz hem stabil casper bütçene göre çok iyi bişey alabilirsin örneğin benim söylediğim casper'ı 500-600 arası bişeye almıştım monitör hariç kasa klavye mous falan monitörede 200 verdim dahili hoparlör falan o da casper gayet güzel oldu netbook fiyatına nerdeyse bu oyunları açan pc ama iş için kullancaksan iş değişir bu ev kullanımı için geçerli iş için olcaksada nasıl kullanacağın önemlidir ayrıca ekran kartı kalitesinde ikinci rakam kalite ve performans numarası gibi bişey örneğin 6570 ise fena değil 10 üzerinden 5 gibi bu da bi ipucu bi şifre gibidir aklında bulunsun neyse çok konuştuk :)) sen tam olarak nerde kullanacağını neler yapacağını söylersen daha net yardımcı oluruz;) Paraya Göre PC toplanmaz ihtiyaca göre para bulunur biriktirilir...