Bilgisayar Toplama Yardım!!

mvrat
05-07-2010, 01:37   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Herkese iyi günler.İnşallah doğru yerde konu açmışımdır.Neyse ben bilgisayarımın değişme zamanı geldiğini düşünürek 700 watt bir kasa ve 1156 soket bir anakart aldım.Neyse anakartı kasaya monte ettim.Tüm güç kablolarını doğru taktım.Fakat ön panel dışında.Ön panel kablolarını anakartın kitapçığına bakarak yapmayı denedim.Anakartın kitapçığında neyin nereye takılacağını anlatıyor.Mesela power swde +'yı buraya -'yi buraya demiş.Fakat power sw kablosunun hangisi + yüklü hangisi - yüklü olduğunu bilmiyorum.Kasanında bir kitapçığı var.Ondada +,- yük hangisi ondada belirtilmemiş yada ben anlamadım şöyle yazıyor.Power sw'de beyaz olan kablo ''GROUND'' Gri olan kablo ise ''POWER'' yazıyor.Yardım edebilirseniz çok sevinirim.Daha işlemci vb. almadım.Yavaş yavaş toplayabiliyorum.HDD LED VE POWER LEDİ kasanın kitapçığında belirtmiş.+ - diye.Fakat power swyi belirtmemiş.Kusura bakmayın çok uzun anlattım.İnşallah sorunumu herkese anlatabilmişimdir.

Kasa: VATAN COMPUTER - LIAN LI - LANCOOL PC-K62 DRAGON LORD K 700W MidT ATX SİYAH KASA - Bilgisayar Kasası

Anakart: VATAN COMPUTER - GIGABYTE - P55-US3L Intel® P55 Soket 1156 DDR3 2200MHz (O/C) Anakart - Anakart

mvrat
05-07-2010, 03:19   |  #2  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Yardım etcek yokmu gecenin bu saatinde :(