Bilgisayar toplamak istiyorum yardım eder misiniz?
---ÖRNEK KONU AÇMA----
Arkadaşlar merhaba ben bilgisayar toplamak istiyorum ama pek anlamıyorum bana sistem önerebilir misiniz?
Ürünleri direk nakit-kredi kartı ile taksit-internetten-mağazadan ( hangisi ise ) alacağım o yüzden bu şehirde ( eğer mağazadan alınacaksa ) olursa sevinirim.
Son çıkan oyunları oynatsın ileri dönük bir sistem olsun ama aynı zamanda profesyonel işlerle uğraştığım için rander ve photoshop tarzı programları da kaldırsın performaslı bir sistem olsun.
Sadece kasa olacak monitör klavye maus vs gerek yok sadece kasa.
BÜTÇEM 2500 TL. Bu fiyat seviyesinde bir sistem toplamanızı rica ediyorum şimdiden teşekkür ederim.
Görüldü üzere örnek konumuzda bahsetmemiz gereken en önemli 4 madde var.
1- Sistemi kullanma amacımız yani ihtiyacımız olan bir sistem toplamak.
2- Elimizde bulunan parçalar varsa uygun olanların belirtilmesi.
3- Sistemi nereden nasıl alma imkanımız olduğu ( internet, mağaza, nakit vs )
4- EN ÖNEMLİSİ bu sistem için ayırdığımız bütçe!!!
Eğer bütçe belirtmez isek ben size 20 bin dolara sistem toplarım süper sistem olur ama siz alabilir misiniz bilemem?
Bunu neden yazdım çünkü bir şey almak istiyorsak önce o malın fiyatını bilmemiz gerekir.
Ben araba istiyorum süper hızlı olsun, sağlam olsun ama bütçe yok dersen buyur Bugatti çok iyi arabadır derim.
Sistem isteyen bütün arkadaşlar belirttiğim kriterleri açıklığa kavuşturur ise sistem konusunda size yardımcı olacak arkadaşlar ne için ne kadarlık sistem toplamaları gerektiğini bilir ve size daha kolay ve daha hızlı yardım etmiş olur.
İyi geceler.