Bilgisayar Topluyorum! Yardım ve Önerileriniz
- 1
- 2
tabi tabi intel 6 ay sonra soket değiştirince yükseltme şansın bittiği için kulakların çınlamıyacak san adam 3 yıl sonra hadi işlemcimi güncelleyim diyecek ve oda ne alık intel soketini 5. kez değiştirmiş... artık intel devri bitti...
tabi tabi intel 6 ay sonra soket değiştirince yükseltme şansın bittiği için kulakların çınlamıyacak san adam 3 yıl sonra hadi işlemcimi güncelleyim diyecek ve oda ne alık intel soketini 5. kez değiştirmiş... artık intel devri bitti...Tamam işte verirsin kredi kartını sistemi değiştiririm bizi o kadar düşünüyorsan
AMD FANBOYU seni
İnteli beğenmiyorsunuz
Microsoft'u beğenmiyorsunuz
EE o zaman siz yapında siizn ürettiklerinizi satın alalım öle ya eleştiriyorsan demek sen daha kaliteli şeyler düşünüyorsun kafanın içinde...
İşlemci üreten veya yazılım yazan insanlardan bi farkınızda yok onuda allah yarattı siizide
İNTEL AMD mİCROSOFT VE AV ÜRETİCİLERİ TEK BİRŞEYİ DÜŞÜNÜYOR
NAPOLYONUN DEDİĞİNİ SİZ NE KADAR BAĞIRISANIZ BAĞIRIN ONLAR PARAYI ÇUVALLAR SİZDE YIPRATIRSINIZSon Düzenleme: Kapalı Hesap (234920) ~ 13 Mart 2012 00:30
ayıp ettin kardesim benim yaa.. daha detaylı bilgi için açtım konuyu ben :)Biliyorum dostum şakasına dedim :D ..Şu amd intel kavgasına hic gerek yok önemli değil zaten eldeki paraya göre alınacak en iyi sistem nedir ? önemli olan soru bu elde 1500 tl varsa amd toplamak ekran kartı ve işlemci acısından daha mantıklı i5 2500k i7 2600k amd nin önünde performans olarak ancak i7 nin fiyatı cok ucuk 800-900 tl benzer güc ekran kartı ram vs 2 milyarı gecer i5 2500 k ile ekran kartından kısarak iyi bi sistem cıkabilir ancak gelecekte degismek istesen anakart ucacak şimi kıyaslama önemli şahsi fikrim gelecekte ne yararıma olur hangisi fiyata göre performaslı olur dersek bu fiyata karsımıza ekrna kartınıda göz önünde bulundurursak amd cıkıyor yoksa bende biliyorum i5 performansta daha iyi ama oyunda verecegi fps olarak falza fark etmiycek arkadasın derdi oyun zaten bu arada dabbe biraz sakin ol saygısızca davranmanın gereği yok fikirlerimizi söliyelimde nebu öfke birader kesko abi intel iyi ancak bu fiyata amd cıkıyor kombinasynda denge olarak i5 te yazdım 1800 ü buluyor fiyat bence gereksiz iyi geceler saygılar :) . yazım hataları varsa k.kalmayın hızlı yazdım soğuk :D.
Son Düzenleme: okinkurt ~ 13 Mart 2012 00:39
sen daha zenginsin sen ver ama mobil core i7 olsun... desktop ile uğraşamam... :D intel fanboyu...Ben kaspersky'ciyim :)
Hemde ben zengin değilim allaha şükrolsun kendime yetecek kadar kazanıyorum fazlasında gözüm yok...
kemal abimizden bir serenat
sana gelsin :)osurdu eşşoğlueşşekköşeyi dönen adam filminden komik bir sahneSon Düzenleme: Kapalı Hesap (234920) ~ 13 Mart 2012 00:36
- 1
- 2