ks rescue yi indiriyorum bakalım.
kullanamadım diğerini indireyim bakalım da internet security ne alaka onu anlamadım.
Bilgisayar donuyor ve tekrar çalışıyor donduktan sonra o arada windows açıldığı için direk masaüstü geliyor.Bilgisayara bir program kurarken aşırı yüklenme sonucu bilgisayar donar ve yükleme %80'de kalmış görünür bir süre beklersin ve sonra yükleme tamamlanmış olur buna benzer bir olay yaşamışsındır bu da aynısı ama windows açılırken olmuş hali.
Muhtemelen zararlılar yüzünden windows açılır ve kapanırken bilgisayar zorlanıyor.
NOT:Yazmayı unutmuşum emsisoft ile derin tarama yap.
Son Düzenleme: padisah ~ 16 Ağustos 2013 04:16
Bilgisayar donuyor ve tekrar çalışıyor donduktan sonra o arada windows açıldığı için direk masaüstü geliyor.tamam hacım sağol gece gece bile yardım :DBilgisayara bir program kurarken aşırı yüklenme sonucu bilgisayar donar ve yükleme %80'de kalmış görünür bir süre beklersin ve sonra yükleme tamamlanmış olur buna benzer bir olay yaşamışsındır bu da aynısı ama windows açılırken olmuş hali.
Muhtemelen zararlılar yüzünden windows açılır ve kapanırken bilgisayar zorlanıyor.
NOT:Yazmayı unutmuşum emsisoft ile derin tarama yap.
O sorun değil bana göre. ayrıca bilgisayar açıldığında gelen o programı silin oda yapar. Teamwieverla bi bağlansam iyi olacak çok gereksiz yazılım var gibi. Ö.D dan açık olduğunda id şifre gönder.
% kaç ta ve hangi sürücüyü tarıyor?4 in 5 -hdd 300 gb -walla bilmiom -1 tehtid buldu - pc babamda ben eskiden yazıom :D
"... in 5" burada ... yerinde kaç yazıyor?
Hdd'nin boyutu ne kadar?
Taramayı saat kaçta başlattın?
Henüz bir şey buldumu?
Fazlamı sordum?Son Düzenleme: GannicusS ~ 16 Ağustos 2013 19:09
4 in 5 -hdd 300 -gb walla bilmiom -1 tehtid buldu - pc babamda ben eskiden yazıom :Tarama esnasında bilgisayara program kurama, dosya atma zararlının kendini taranmış yerlere bulaştırmasına neden olursun. Taranmış yeri aynı taramada bir daha taramadığı için arada kaçan zararlılar olabilir.Son Düzenleme: padisah ~ 16 Ağustos 2013 19:12
yok yok babam bi face bi okey çanak bide the walking dead game .Bu yeterde artar bile en temizi o taramayı yenilemek.
Online olarak okey oynadığı bağlantıya girilip tüm bilgisayar virüs doldurulubilir bile o tarz online oyunlar hep zararlı riski taşır.
Zaten facebookt'a ki eklentilerden pek çok virüs bulaşabiliyor.
Taramayı iptal etme çıkanlara bak riskli (sistem dosyası olarak zararlı olarak değil) değilse sil başka bir zaman taramayı programı yeniden indirip(Zararlı indirmiş olduğunun yapısını tarama sonrası bozabilir ve doğru çalışmasını engelleyebilir.) yenile.
İmzamdaki güvenlik tavsiyelerini oku.
Şunu da ekleyeyim bazı zararlılar internet üzerinden kullanılan güvenlik yazılımına yakalanmamak için güncelleştirme alırlar. Tıpkı antivirüsün yeni virüsü tespit edebilmak için güncelleştirme alarak farklı metotlar kullanması gibi bazı zararlılarda böyle güncelleştirme ile antivirüsten kaçar. Taramada mümkünse internet bağlantısını kes.
Bu yeterde artar bile en temizi o taramayı yenilemek.özetle sonra temizce yaparım gene :D
Online olarak okey oynadığı bağlantıya girilip tüm bilgisayar virüs doldurulubilir bile o tarz online oyunlar hep zararlı riski taşır.
Zaten facebookt'a ki eklentilerden pek çok virüs bulaşabiliyor.
Taramayı iptal etme çıkanlara bak riskli (sistem dosyası olarak zararlı olarak değil) değilse sil başka bir zaman taramayı programı yeniden indirip(Zararlı indirmiş olduğunun yapısını tarama sonrası bozabilir ve doğru çalışmasını engelleyebilir.) yenile.
İmzamdaki güvenlik tavsiyelerini oku.
Şunu da ekleyeyim bazı zararlılar internet üzerinden kullanılan güvenlik yazılımına yakalanmamak için güncelleştirme alırlar. Tıpkı antivirüsün yeni virüsü tespit edebilmak için güncelleştirme alarak farklı metotlar kullanması gibi bazı zararlılarda böyle güncelleştirme ile antivirüsten kaçar. Taramada mümkünse internet bağlantısını kes.