Arkadaşlar bilgisayara format atttım ancak ne yaptıysam ses tanıtamıyorum. Aygıt yöneticisinde şu ismini söylediğim yüklenmedi diyor: "Audio Device on High Definition Audio Bus" işte bu yüklenmedi deniliyor bende iki tane cd var. Biri Ati içinde driver var. Bir de MSı var hangisi olabilir? lÜtfen acil yardım??????????
Bilgisayara format attım ancak sesi tanımıyor
bence msı olanı driver onun içindedir zaten üstünde içeriğinin ne olduğu hakkında bilgiler vardır driverı yükleyin sorununuz çözülecektir
kolay gelsin
bazı msı cdlerinde ses driveri çalışmıyor bende şahit oldum onun için heralde biosta bir ayarmı lazım ne tam bende bilmiyorum fakat biliyorsan ses kartının ismini internetten indirmeni tavsiye ederim kolay gelsin
msı anakartındır ve bonbord ses kartlarının draverleri genelde anakart cd sinin içindedir
ATI ekran kartı ıcınde Hd audıo ses kartı var. Bence ses kartın su anda ATI'nın ses kartını kullanmaya calısıyorsun. Aygıt yonetıcısınden veya ses denetımınden kullanacagın ses kartının ayarlarına bır bak derim. Eger HD audıo yazıyorsa ses denetımınde baska secenekler varmı ona bır bak ve aygıt yonetıcınden ATI ıcın olan HD audıo'yu kullanmayı ıptal et.
Ses efekti ve Ses aygıtları özellikleri Bölümünde Ses bölümüne geldim ordan Ses çalarken kısmında iki tane seçenek var.1)Realtek Hd audio output 2)Atı Hd Audio rear output bu ikisi bulunmakta ancak birincisini kullnıyorum ben...