Arkadaşlar bilgisayarda bir sorun vardı. Yüklediğim proğramlar bir iki gün içinde kulanılamaz hale gliyordu.Ekrana bir yazı gelip açılmıyordu. Bende bilgisayarda (D) (E) (F) sürücüleri var. Bundan C'nin içine format attım diğer ikisini silmedim ama sorun halen devam ediyor dün yüklediğim winamp ile winrar dosyasını buğün açmıyor. Çok sinirlendim vallahi bir ara bilgisayarı duvar mı çalayım mı dedim sonra bura geldi aklıma arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.
Bilgisayara format attım halen aynı
Diğer sürücülerde virüs mü var acaba sistemini ve diğer sürücüleri güncel bir antivirüs yazılımıyla tarat kardeşim benim tavsiyem Kaspersky Internet Security 2009'dur.Kolay gelsin.
programların kullanılmaz hale gelmesi virüs tabanlı bir olay
Arkdaşlar virüz proğramları yüklüyorum anlar hiç çalışmıyor.
Arkdaşlar avast yüklendi . Ve bilgisayarda 1000 ile 2000 arasında virüz buldu ama halen içim rahat etmedi acaba tam temizleenmiş midir?
sorunun ya o d f deyse ne yapacaksın? o sebebten o kadar mühim dosyan yoksa diğerlerinide kaldırmanı tavsiye ederim kolay gelsin
Zaten btün önemli dosyalarım silinmiş ne yzaık ki giden gitti kalan gerisine bakacağız...
bence 3 ünü birden kaldırman lazım yine sen bilirsin ama sorun köknden hallonulur kolay gelsin
Arkadaşlar yanlış anlamadıysam Problemi olan arkadaşımız C:\'nin içine yükleme yaptım diyor. Var olan Sistemin Üzerine yüklemiş yani bu sadece hatalı dosyaları düzeltir. C:\ sürücüsünü silip tekrar kurman ve NTFS dosya biçiminde yapılandırman gerek. Sistem üzerine tekrar kurman sana bi fayda sağlamaz.