Arkadaslar, bilgisayarimi normal kullanirken bir sorun olmaya basladi son zamanlarda. Herhangi bir zaman oluyor bu durum soyle ki. Ekranda birden dikey cizgiler cikiyor. Ve bilgisayarda hic birsey yapamiyorum dogal olarak, latpop oldugu icin acma kapama tusuna uzun basip kapiyorum. Kapaniyor bu sefer tekrar acmaya calistigimda 3 yada 4 sn fan calisiyor bilgisayarin isiklari yaniyor kendi kendine kapaniyor tekrar. 20 dakika falan bu boyle. Acilmiyor pc.
İsidan oldugunu dusunmuyorum, fanini temizledm icersnden baya bir kir cikti problem devam ediyor. Bilgisayara format attim devam ediyor sorun. Fanlar calisiyor hic bir problem yokken durduk yere boyle birsey olmasi cok garip. İsidan olmasi ihtimali uzerinde durarak bilgisayari havada tutarak calistirdim 10 dk sonra yine ayni sorun.. Yardimci olabilir misiniz hp servisi problem kesfi icin 210 tl para istiyor :S ne yapmaliyim? Bilgisayardan anlayan bir arkadasim bakti o da bulamadi yardimlarinizi bekliyorum..
Model: Hp pavillion dv5 1005et
İsletim sistemi win7 ultimate 64 bit( 32 de denedim olmadi vista denedm o da fayda etmedi..)