Arkadaşlar ben bilgisayarımı alalı yaklaşık 7 ay oldu bilgisayarım windows vista idi harddiskim çöktü servis yeni harddisk temin edip windows 7 yükledi ama internet çok yavaş aynı anda 2 sekmeyi zor açıyorum internet yavaşlığıyla alakası yok çünkü aynı internet üzerinden başka bilgisayarla gayet hızlı dolaşabiliyorum sonra internetten video izlerken sürekli takılıyor ve bir süre sonra videonun geri kalanı hiç açılmıyor yarıda kesiliyor bilgisayara herhangi bir oyun yüklediğimde oyunu açtıktan 2-3 dakika sonra hata veriyor ve programı kapatıyor bu sorunlarım için yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Bilgisayarda çoğu işlemi yapamıyorum
windows 7 ultimate 32 bit işletim sistemi
BEKO BNB 589 MT dizüstü bilgisayar
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8700 2.53 Ghz 3MB 1066 MHz
Ram:4.00 GB(kullanılabilir miktarı 2.96 GB) DDR-2 800 Mhz
sabit disk:320 GB SATA
video görüntü yonga seti Intel cantiga GM X4500HD
servise gönderince uzun süre orada kalıyor o yüzden halledebileceğim sorunlar varsa kendim halledeyim istedim hem vistada da çeşitli uyumluluk sorunları oluyor ama tabii ki bu halinden daha iyiydi :)
ne yapalım bekleyeceğiz o zaman teşekkür ederim :)
Servis lisansli vista yerine 7 yükleyip yollamaz dünya kadar lisans parasi var korsan kurdularsa nasil bir firma anlamak zor yani mantiksiz geliyor.
Bu isi sen yaptiysan söyle yardimci olalim drivers yada uyumsuz program gibi seyler cakmis olabilirsin ama yazdiklarin hic mantikli degil
sistemde virüsler var kaspersy ile tarama yap çözülüyo bendede aynısı olmuştu ordan bildim